Tytön kevätpukeutumista!

10. huhtikuuta 2015Tätä aihetta on minulta toivottu niin monta kertaa, että ajattelin sen nyt toteuttaa. Eli tyttöjemme kevätpukeutuminen olisi tänään esittelyn alla. Olen huomannut tässä kahden vuoden aikana, että olen kova tyttö hamstraamaan takkeja, sekä itselleni että lapsilleni. Tiedä nyt sitten mistä tuollainen juttu tulee, mutta on kiva kun on erilaisia takkeja erilaisiin tarkoituksiin. Myös asusteet on sellainen juttu, mihin panostan (ehkä liikaa) ja ostan varalle sekä kotiin että päiväkotiin. Täksi kevääksi päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hankkia tytöillemme kaksi takkia millä mennään tämä kevät-kesä-syksy. Tietenkin haalarit on asia erikseen. Takeissa olen huomioinut kasvuvaran aina, kun olen uuden takin hankkinut. Tytöt kasvaa nimittäin sellaista vauhtia, että syksyn vaatteet on jo keväällä liian pieniä.
Kun talvella tai alkukeväällä julkaistiin ensimmäisiä kuvia Mini Rodinin kevätkokoelmasta, bongasin kuvan mistä löytyi aivan ihana, lohenpunainen tai persikkaan menevä takki. Olenkin jo aikaisemmin Gugguu-postauksessa maininnut, että persikka-puuteri-lohenpunainen- värikartta on ehdoton suosikkini lastenvaatteissa. Siksi ihastuin täysin kuvaan, jossa esiintyi persikan värinen takki. Kun Mini Rodinin kevään droppi julkaistiin, klikkasin ostoskoriin kummallekin tytölle samanlaiset takit. Harvoin puen tyttöjä samanlaisiin vaatteisiin, mutta nyt en voinut vastustaa kuvitelmaani, jossa tytöt kävelevät kaupassa samanlaisissa ja saman värisissä ulkotakeissa. Niinpä kumpikin tyttömme sai samanlaiset takit ja vanhempi tyttömme totesi takin päälle laitettuaan: "Ihana takki!". Onkohan äidin toteamukset jotenkin sisäistetty, kun kaikkeen totean "ihana!!"?
Nyt kun keväiset säät on vihdoinkin saapunut Etelä-Suomeen, on takki ollut kovassa käytössä ja hyvin tykätty. Valitettavasti kuvauspäivänä nuorempi tyttömme ei ollut yhteistyökykyinen, joten kuvissa esiintyy vanhempi tyttömme, joka muuten tykkää olla kuvattavana.7 kommenttia

 1. Minulla on 4v ja 2v tytöt.Ja mulla on aina "pakko" ostaa samanlaiset pipot,takit tms..on vaan jotenki ihana pukea välillä samanlaisiin tai ainakin samantyylisiin vaatteisiin.Sama vaatehamstraus täällä,ens talveksi jo kahdet hienostelu takit😃koska alesta löytyi ja niin hienot että ei voinut jättää kauppaan😃😃👍 -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän pahasti tuon tunteen. Ensi talven toppapuku jo löytyy;)

   Poista
 2. Voisitko esitellä myös omat lempitakkisi täällä? Olisi mukava nähdä sinun omat suosikit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko minun eli aikuisen versiot? :) Tottakai voin sellaista tehdä!

   Poista
  2. Kyllä, sinun omat (aikuisen) takki suosikit. :) Mahtavaa jos teet sellaisen, kiitos.

   Poista
 3. Voi kun pikkuneiti on niin hienona!!Mutta minkäs valmistama tuo IHANA PIPO on??Aivan superhieno,löytyykö se täältä Lohjalta??
  Nimim.Ex naapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pipo ja kauluri on tilattu sellaiselta yritykseltä kuin Neljä Tähteä.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.