Vuosipäivän viettoa!

24. huhtikuuta 2015


IMG_3864


Tänään on mieheni ja minun vuosipäivä, eli se päivä kun olemme ensimmäisen kerran tavanneet ja siitä alkaneet seurustella. Siitä tuntuu olevan jo todella kauan aikaa, vaikka meille tulee puoli vuosikymmentä täyteen. Kun sen noin toteaa, kuulostaa se vielä pidemmältä ajalta. Mutta mitkä ihanat vuodet meillä onkaan takana. On menty kihloihin, naimisiin ja saatu kaksi aivan ihanaa ja suloista tyttöä. Ei voi siis valittaa, vaan päinvastoin!

Huomenna lähdemme viettämään vuosipäivää Helsinkiin kahden ystäväpariskunnan kanssa. Ihana päästä viettämään yhteistä aikaa ja vielä nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja ystävistä! Huomista jo siis odotellessa. Hyvää ruokaa, hotelli ja hyvin nukuttu yö, kyllä kiitos! Aika harva mitään vuosipäivää juhlistaa sen jälkeen, kun naimisiin on menty. Vuosipäivän vietto muuttuu hääpäivän vietoksi. Mutta minusta on kiva juhlistaa kumpaakin tärkeää päivää. Ensimmäisenä päivänä on tavattu ja toisena juhlapäivänä sanottu "tahdon".

Huomista odotellessa!


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.