Hauskaa Vappua!

1. toukokuuta 2015Vappua on eilen aattona juhlistettu ja oma maha on tällä hetkellä niin täynnä herkkuja, että housujen resori ja vyötärö tuntuu pahasti puristavan. Samaan turvotukseen on hyvä lisätä vielä tämän päivän tulevat herkuttelut ja syönnit. Kyllä vappua pitää kunnolla juhlistaa, ihan kuin juhannusta ja joulua. Turha sitä on alkaa pihistelemään ja miettimään omia syömisiä juhlapäivinä, kun normaalisti arjessa oma syöminen ja liikkuminen on kunnossa. Herkutella saa ja pitää - se on minun uusi mottoni ja elämänohje itselleni. Huomenna kerkeää taas tanssimaan ja liikkumaan kaiken edestä. Minulla on nimittäin hurja tanssintäyteinen viikonloppu esiintymisine edessä ja mikäs sen mukavampaa, kunhan esiintymisvaatteet mahtuu. Hikoilua ja tanssia tiedossa, mutta siihen on hyvä vasta huomenna keskittyä.

Tänään nautitaan vielä hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Se olisi arvon naiset ja herrat toukokuu mikä tarkoittaa alle kuukautta omiin kolmikymppisiin. Voihan jaiks sentään! Siihen sitten palaillaan ensi viikolla asiaan. Eli kaikesta huolimatta oikein ihanaa vappua kaikille ja toukokuun ensimmäistä päivää. Nautitaan vielä kenties ihanista ilmoista ja omasta perheestä!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.