It´s my birthday!

31. toukokuuta 2015Tänään 16.50 peli on menetetty. Koska tänään on minun synttärit ja siirryn aivan uusiin kymmenlukemiin!! Voi voi voi. Oma syntymäpäivälahjakin tuli löydettyä ja se on juuri sellainen mitä halusin. Kerran sitä kolmekymmentä täytetään, joten kerran sitä voi itseensä panostaa ( ei tullut silikooneja eikä botoxia miltä tämä hehkutus voi kuulostaa). Mutta lahjoista ja kaikesta muusta tapahtuneesta enemmän juttua sitten tulevina kesäkuun viikkoina lisää. Huomenna on kesäkuu eli kesä vihdoinkin virallisesti korkattu. Tänään vielä nautitaan viimeisestä toukokuun päivästä, syntymäpäivistäni lapsien ja sukulaisten kesken.
Huomenna palaillaan taas uuden postauksen kera!
17 kommenttia

 1. Oikein Paljon Onnea ja aurinkoista päivää<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnea! Kolkyt on hyvä luku :). Itselläni oli aikoinaan hirrrrrviä kriisi ennen 30 vuoden täyttymistä, mutta jollain kummalla tavalla se olikin aika ihanaa :D.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan hirmuisesti Onnea ja Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.