Kolmekymppiset Golden Capin uutuuden kera!

2. toukokuuta 2015Monilla ajatukset siintävät vielä juuri vietetyssä vapussa ja vapputunnelmissa. Itselläni mielessä pyörii jo omat ja ystävien tulevat kolmekymppiset! Tänä keväänä olen pariin kertaan maininnut siitä, kuinka pääsemme tänä vuonna juhlimaan monia kavereiden kolmekymppisiä ja omatkin olisi vielä edessä. Yhden ystävän syntymäpäivät on jo takana ja omia suunnitellaan. Omien ja ystävien syntymäpäivien suunnitteluun auttoi mahtavasti se, että pääsin mukaan Indiedaysin ja Golden Capin yhteistyökampanjaan mukaan. Tarkoituksenani on järjestää ikimuistettavat kolmekymppiset ystävälleni, joiden teemana olisi tuoda parhaat ystävät yhteen ja juhlia hauskoja juhlia tyttöjen kesken. Nämä juhlat on siis pojilta ja miehiltä kielletyt! Teemana tyttömäisyys, aikuisuus, hyvä ruoka, hyvä juoma ja ihan paras seura!
Tarjoilua varten valitsin hyvin tyttömäisiä värejä mukaan, pinkkiä, valkoista ja oranssia. Näiden värien ympärille tarjoilu siis rakentui. Teemaa täydensi loistavasti uusi, raikas Golden Capin appelsiininmakuinen Orange-siideri, jota pääsin hyödyntämään ja tarjoamaan tarjoilussa. Appelsiinin maku on todella raikas maku, joten syntymäpäiväkakkukin sai osakseen hieman appelsiinia. Perinteistä kermakakkua ei näissä juhlissa ole, vaan päätin toteuttaa hieman modernimman appelsiini-marenkikakun. Kakun makua täydentäisi loistavasti Golden Capin appelsiinisiideri!

 Itse mietin aluksi ennen kyseisen siiderin maistamista, että olisin luonut siideristä ja muista eri aineista jonkinlaisen kesäisen drinkin. Avattuani ja maistettuani siideriä, totesin sen olevan niin raikas ja appelsiininen, että en viitsinyt lähteä sekoittaa sitä minkänn muun juoman kanssa, vaan tarjoilla sitä ihan omana itsenä. Kaadoin muutaman pullon isoon kaatimeen ja lisäsin mukaan vaan muutaman appelsiinin lohkon tuomaan drinkkimäistä fiilistä! Kaadoin coctail-laseihin valmiiksi siideriä ja mukaan vielä lasin reunalle appelsiinin lohko. Miksi turhaan lähteä muokkaamaan alkuperäistä makua, kun sitä voi nauttia suoraan ihan originaalina? Tämä appelsiiniuutuus sopii kyllä hyvin tämän kevään ja kesän juhliin vaikka jopa alkumaljaksi!


Monet juhlat siis vielä edessä ja tässä on yksi oranssinen esimerkki, miten voi järjestää yllätysjuhlat tai juhlat tyttöjen kesken. Hyvin tyttömäistä, hihitystä, raikasta, kuplivaa ja maukasta! Näillä sanoilla kuvailisin tyttöjen kesken järjestettäviä juhlia! Onko teillä tänä keväänä ja kesänä edessä yhtään pyöreitä vuosia täyttävien sankareiden juhlia? Meillä tämä vuosi on yhtä juhlaa!


*Toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Golden Capin kanssa*

2 kommenttia

  1. No ne omat siintää kolmen viikon päästä, eli härkiä taidetaan molemmat olla... ;) Ensi vuonna on sitten kyllä useampia pyöreitä juhlia... ;) Täytyykin kesällä maistaa tuota uutuus makua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa täällä ollaan kaksonen 😁 Härkä olisi ollut hyvä vaihtoehto 😉

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.