Makuuhuoneen krominen naulakko

27. toukokuuta 2015Kun työt on äitiysloman jälkeen taas aloittanut normaaliin tapaan, osaa sitä taas uudella tavalla arvostaa vapaapäiviä ja lomia. Vapaapäivänä sitä kerkiää tekemään asioita ihan eri tyyliin kuin töiden jälkeen. Kotona lasten kanssa ollessa oli aikaa tehdä kotitöitä ja pitää koti siistinä ja hyvässä kunnossa. Töihin palattua koti on meinannut olla vähän rempsallaan ja ja ei niin tip top mitä itse haluaisi sen olevan, mutta jostain se oma fiilis vaan tuolta takaraivosta kimpoaa ja melkein joka ilta oman kodin saa sellaiseen ruotuun, että seuraavana päivänä voisi ottaa vieraita vastaan. Tämän takia päätin eräs viikonloppu toteuttaa muutaman pikkuprojektin ja meidän makuuhuoneen nurkkaus pääsi käsieni kohteeksi.
Meidän makuuhuoneen seinät suorastaan huutavat jotain seinille laitettavaksi ja vihdoin ja viimein sain toteutettua yhden pienen ideani. Yksi päivä nimittäin mieleeni tuli, että voisin laittaa makuuhuoneen yhteen nurkkaseinään samanlaisen Riviera Maisonin kromisen koukun ja valokuvakehyksen, kuin mitä meidän kodin eteisen seinältä löytyy. Sillä hetkellä muistin varastostamme löytyvän yksi Riviera Maisonin krominen koukku ja tyttömme huoneesta samaa sarjaa oleva krominen valokuvakehys. Vasara käteen ja nauloja seinään naputtamaan. Aikaa ei mennyt kuin hetki, kunnes koukku ja valokuvakehys oli seinään asennettu.
 Siinä ne nyt on ja tarkoitus olisi vielä ripustaa toinen samanlainen koukku viereen, kunhan sitä vaan joskus kerkeisi ja jaksaisi uuden koukun hankkia. Mutta siihen asti sängyn viereinen seinänurkkaus näyttää tältä!4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.