Miss Ester

24. toukokuuta 2015Tämä postaus menee sinne lapsekkaalle tasolle, kun käsittelyssä on nuoremman tytön huone ja siellä majaileva söpö uutuus. Eikö sunnuntaina voi olla vähän lapsellinen? Nauttia lasten seurasta, leikkiä ja peuhata omien tyttöjen kanssa ja samailla ihailla nuoremman tytön huoneen uutuutta. Nuorempi tyttömme on alkanut höpöttämään ja juttelemaan sanoja jo tosi paljon. Melkein kaikki eläimet jo tunnistetaan 1,5 vuotiaan toimesta ja uusi taulu on taas tuonut uuden eläimen sanavarastoon. Meillä se on "polo".Muistatteko, kun pari viikkoa sitten postasin Mrs.Mighetto-merkistä ja heidän söpöistä, printatuista akvarellitöistä? Näitä kauniita printtejä löytyy Suomesta kolmelta myyjältä ja onnistuin enää yhdeltä jälleenmyyjältä bongaamaan tämän söpön Miss Ester-taulun. Aikoinani kun tutustuin tähän tuotemerkkiin, ensimmäinen kuva mitä Pinterestistä bongasin, oli kuva juuri kyseisestä Miss Ester - printistä. Ihastuin kyseiseen kuvaan palavasti ja sille tielle sitten jäätiin. Onneksi onnistuin löytämään vielä kyseistä printtiä ja nyt se vihdoinkin kotiutui meidän nuoremman tytön huoneeseen. Olin ajatellut kehystäväni kyseisen printin valkoisilla Ikean kehyksillä, mutta oikeastaan nuo vanhat, mustat raamit tuovat hieman särmää kaiken söpöyden keskelle.
Saman sarjan toinenkin printti on pitkän, pitkän metsästyksen jälkeen kotiutunut ja siitä sitten myöhemmin lisää.


6 kommenttia

 1. Onpas ihana "polo" :) Ja hyvin tosiaan sopii mustat kehykset, muuten menisi ehkä vähän ylisöpön puolelle, mutta nyt tulee juuri sopivasti vähän särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän saa erilaista näköä ja kuva erottuu paremmin seinästä tummilla kehyksillä :)

   Poista
 2. Mistä tuo päiväpeitto on ostettu? Yritän etsiskellä meidän tytön sänkyyn päiväpeittoa, mutta niitä on melko huonosti löytynyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Zara Home - nettikaupasta tilattu. On normaalin yhden ihmisen sänkyyn tarkoitettu, mutta olen taitellut peiton moneen taitokseen ja sänkyyn sopivaksi, niin sitä voi vielä vuosien jälkeen hyödyntää :)

   Poista
 3. Hei

  löysin vasta blogisi ja ajattelin kahlailla tätä läpi aina lapsen päikkäriaikaan :) Ihastuin heti tähän postauksessa olevaan seinämaalin sävyyn! Onko siitä ollut aikaisemmin postausta tai muistatko, että mikä sävy kyseessä?
  Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen blogi ja täältä varmasti saan vinkkejä kun uutta asuntoamme aletaan sisustamaan! :)

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on Tikkurilan Mulperi. Todella kaunis luonnossa! Ja kiitos :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.