Muistutusta lukijakilpailuista ja PartyLiten tuotepaketista!

3. toukokuuta 2015Heippa kaikille! Joko sitä on toivuttu vapun riennoista ja herkuista? Täällä on kärsitty ainakin todella paha sokerihumala ja tästä se vähäsokerinen ruokavalio käynnistyy pikkuhiljaa. Se on sunnuntai! Mitä se tarkoittaa? Ihanaa viimeistä vapaapäivää ennen uuden työviikon käynnistymistä ja tietenkin myös hieman rentoutumista hektisen viikonlopun jäljiltä. Minulla rentoutuminen tulee tosi tarpeeseen, koska eilen tuli tanssittua heti aamusta pitäen treenaten ja treenaten. Meillä oli huikea esiintyminen sambaporukan ja toisen tanssiryhmän kanssa. Olen siis päässyt tanssimaan sydämen kyllyydestä.

Aamulla oli mukava herätä, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ulkona oli yllättävän lämmin. Näin aurinkoisella kelillä harva varmaan viettää aikaa tietokoneen ääressä, mutta ajattelin silti vielä kerran viikonlopun aikana postata. Samalla ajattelin muistutella teitä arvonnasta ja lukijakilpailusta, jonka maanantaina käynnistin ja johon on vielä pari päivää aikaa osallistua. Päävoittona joku lukijani voittaa 50€ tuotepaketin PartyLiten kokoelmasta. Lukijakilpailuun pääset osallistumaan tästä!

Ihanaa päivää kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.