Numero 74 - inspiraatiota lastenhuoneisiin!

29. toukokuuta 2015Perjis eli perjantai! Kotiasioista voikin hyvin hypätä kodin unelmien ja oman inspiraatiolähteen luo. Jälleen kerran liikutaan lastenhuoneen sisustusinspiraation parissa ja ajattelinkin esitellä teille, ainakin itseltä ohimenneen brändin. Omien lasten huoneet on tällä hetkellä juuri mieleiset ja minun omat tytöt ovat tykänneet huoneista. Huoneissa on tarpeeksi tilaa leikkiä, mikä on lastenhuoneessa tärkeää, ja huoneet ovat viihtyisät ja leikkisät. Inspiraatiota omien tyttöjen huoneisiin on silti aina kiva etsiskellä Pinterestistä ja Instagramista.Tänään inspiraatiota herättää nimittäin tuotemerkki Numero 74. Oletteko koskaan aikasemmin kuulleet? Itselleni tämä merkki on täysin uusi tuttavuus, mutta erittäin mieleinen sellainen. Kyseinen merkki käsittää käsintehtyjä sisustustekstiilejä ja huonekaluja lapsille ja vauvoille. Numero 74 on boheemi ja hyvin hillitty väreissään. Tämän kevään suosittu väri mallistossa on powder pink, joka on hennon roosan värinen. Kyseisestä väristä on valmistettu sänkykatoksia, sisustustyynyjä, futon-patja, you name it! Itse ihastuin kyseisen merkin tuotteisiin ja näkisin niiden sopivan erittäin hyvin meidän tyttöjenkin huoneisiin. Vielä meiltä ei tätä sarjaa löydy, mutta jälleenmyyjiä Suomesta löytyy ja muutama ulkomaalainen nettimyymäläkin. 


Ihania inspiraatiokuvia omaan tyttöjen huoneiden suunnitteluun/päivittämiseen. Katsotaan jos jokunen sisustustyyny ilmestyisi meillekin joskus.2 kommenttia

  1. Noita tähtityynyjä olenkin ajoittain käynyt ihastelemassa Nougatin sivuilla. Vieläkin lukee, että tulossa. Ajatus olisi tyynyjä tilata tytölle. Tuo katoskin on todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat pläänit täälläkin! Odottaa vaan, että saisi kaiken kerralla :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.