PartyLite tuotepaketti lähtee..

6. toukokuuta 2015Hyvää huomenta kaikille ihanille!

Mitä teille kuuluu? Itselläni on hyvin kiireinen viikko alkanut ja hommaa riittää tehtäväksi. Kotonamme on käynnistynyt pari pientä projektia, joista sitten tässä kuussa myöhemmin lisää. Kaikki illat on kulunut näiden projektien parissa ja meinasi ihan unohtua yksi tärkeä asia. Nimittäin minun piti eilen illalla arpoa voittaja viime viikkoiseen PartyLiten ja Indiedaysin kanssa yhteistyössä toteutettuun postaukseen kommentoineiden kesken. Muistin, että tiistai oli jostain syystä tärkeä päivä, mutta päivän ajan unohdin koko homman, kunnes nukkumaan mennessä muistin mikä illan ohjelma piti olla. Sängystä ylös ja voittajaa arpomaan. Ääniä tuli mukavasti ja voittaja on nyt arvottu. Palkintona oli 50€ tuotepaketti PartyLitelta ja sen voittaja on... 

Kanelisokeri kommentilla:
"Valkolumimarja on tuoksuista ehdoton suosikki ☺"

Onnea onnea!

Otatko minuun yhteyttä sähköpostitse niin saan osoitetietosi! Jos voittaja ei torstai-iltaan kello 22.00 mennessä ilmoittaudu, arvon uuden voittajan!


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Voittaja ei vielä ole ilmoittautunut minulle, toivottavasti huomiseen iltaan mennessä tai sitten arvon uuden voittajan!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.