Ranskan Nizza - vinkkejä?

22. toukokuuta 2015


Hyvää huomenta ihanat! Viimeinen työpäivä ennen viikonloppua starttaa ja automatka kohti asiakasta on alkamassa. Autoa ajaessa sitä kerkiää pohtimaan vaikka mitä asioita. Töitä, yksityisasioita, blogia, radiosta tulevaa musiikkia jne jne. Kaikista päälimmäisenä mielessä on tällä hetkellä ehkä kuitenkin omat syntymäpäivät. Omat kolmekymppiset lähestyvät lähestymistään ja teimme jo talvella päätöksen: juhlimme syntymäpäiviäni jossain ihanassa Euroopan kaupungissa. Valitsimme matkakohteeksi ihanan Ranskan Nizzan, jonne suuntaamme siis toukokuun lopulla. Itse en ole aikaisemmin Nizzassa käynyt, joten kiva päästä ensimmäistä kertaa palmujen alle. Odotan jo kyseistä matkaa kovasti.Pieni ahdistus 30 vuoden iästä alkaa valtaamaan, koska muistan jo pienenä Barbie-leikeissä toteaneeni, että 30-vuotias ihminen on vanha!! No, silloin ei ihan ollut realistista käsitystä mitä se kolmekymmentä vuotta tarkoittaa käytännössä, mutta jos pienenä olen näin ajatellut niin mitä muut lapset ajattelevat? Olen pohtinut pitäisikö tässä jotain ikäkriisiä alkaa kehittämään, mutta sitten pysähdyn miettimään elämän tosiasioita, että kyllä muutkin vanhenevat. Jos kehitetään sitä kriisiä vasta kun viisikymmentä alkaa olemaan mittarissa. Mutta takaisin asiaan! Lentokone on jo melkein valmis starttaamaan kohti Nizzaa ja sitä ennen olisi mukava saada kyseisessä kaupungissa vieraileilta lukijoilta vinkkejä mitä neljän päivän aikana kannattaa Nizzassa tehdä ja missä käydä? Parhaat shoppailupaikat? Ehdottomasti paras ravintola mikä jäänyt mieleen? Jos jollain vain olisi jotain positiivisia ja ei niin kivoja kokemuksia Nizzasta niin kuulisin niistä ilomielin.5 kommenttia

 1. Minä tekisin ehdottomasti retken Monacoon! Nizzasta pääsee bussilla ja junalla puolessa tunnissa sinne ja jos ette aiemmin ole käyneet niin kannattaa ehdottomasti käydä!

  Ravintoloista suosittelen dinner-paikaksi Le Tire Bouchon-nimistä paikkaa. Loistava ruoka ja ihanan romanttinen paikka.

  /Hanna

  VastaaPoista
 2. Eväät mukaan ja linnakukkulalle piknikille. Kivat maisemat joka puolelle ja kiireetön tunnelma. Oma suosikkipaikkani vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
 3. Nizzan matka on itselläkin ollut mielessä, mutta tällä hetkellä mietitään vielä muitakin Euroopan vaihtoehtoja kesäkuuksi. Kiinnostaisikin tietää, mistä kautta hommasitte lennot kyseiseen kohteeseen ja saitteko ne edullisesti? :)

  -R

  VastaaPoista
 4. Miten meni Nizzan matka ja mitkä olivat kaupungin parhaat tärpit? :)

  VastaaPoista
 5. Nizzan kuulumisia ei ole blogissa näkynyt?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.