Tytön sänkykatos muutti!

4. toukokuuta 2015Toukokuu lähtenyt hienosti käyntiin ja oma mieliala todella korkealla. Aurinko paistaa ja oma sisustusinnostus alkaa nostamaan kesän osalta kovasti päätä. Mitä enemmän aurinko paistaa ja lämpimät ilmat lähestyvät, sitä kovemmin sitä odottaa, että pääsisi vihdoinkin toteuttamaan istutuksia omalle pihalle. Pihan kimppuun olisi niin mukava käydä käsiksi, mutta hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty. Pihan kanssa tämä lause pitää varmasti niin paikkansa. Ei kannata hötkyillen tehdä asioita tai voi käydä hieman kalpaten.
Onneksi sisustuskärpänen jaksaa surrata myös sisätiloissa ja innostus on hyvin tarttuvaa. Päätinkin pitkän suunnittelun jälkeen taas hieman päivitellä nuoremman tytön huonetta ja asentaa hänen sänkykatoksen sängyn päältä huoneen toiseen nurkkaan. Aluksi olin ajatellut katoksesta luopua, kun en halunnut sitä enää sngyn päälle asettaa muiden suunnitelmien takia, mutta loppujen lopuksi katos jäikin tytön huoneeseen ja siirtyi toisesta nurkasta toiseen. Meidän tytöt tykkäsivät tästä muutoksesta, koska ovat majailleet katoksen alla jo monta kertaa siirrosta lähtien. Katoksen alla on siis mukava leikkiä omia leikkejä ja piilos-leikin yhteydessä varma piilopaikka.Pikkuinen söpö maja saa siis jäädä nuoremman tytön huoneeseen.


P.S. Tänään viimeinen päivä osallistua PartyLiten tuotepaketin arvontaan blogissani. Lukijakilpailu päättyy illalla, joten vielä on tämä päivä aikaa osallistua.

1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.