Uusi Stalan harmaa pihamoduli!

17. toukokuuta 2015Muistatteko, kun viime kuussa eli huhtikuussa pohdiskelin uuden roskakatoksen perään? Kävimme monta eri valmistajaa läpi, kunnes löysimme meidän näköisen version sopivasta roskakatoksesta. Itse ne ole koskaan viehättynyt hyvin puisiin malleihin, vaan toivoin hieman modernimpaa versiota, joka voisi olla materiaaliltaan jotain muuta kuin puuta. Siitä sitten innostuneena lähdinkin vielä enemmän tutkimaan vaihtoehtoja, kunnes muistin viime vuotisen yhteistyön Stalan kanssa uudesta postilaatikostamme. Postilaatikon malli ja materiaali olisi juuri se, mitä me olimme hakeneet ja ulkonäkö viehätti meitä molempia, sekä minua että miestäni. Niinpä surffailin Stalan verkkosivuilla ja löysin monta hyvää vaihtoehtoa meille toteutettavaksi. Loppujen lopuksi päädyimme hyvin yksinkertaiseen, yhden jäteastian paikan käsittävät roskakatokseen. Väriksi valitsimme harmaan värin, koska valkoinen ei tällä kertaa olisi sointunut meidän punaiseen taloon.
Roskakatos/ pihamoduli saapui meille ennätysajassa, eli viikossa ja pääsimme kokoamaan katosta ennätysvauhdissa. Stala oli helpottanut kokoamista video-ohjeella ja kirjallisina kokoamisohjeina, jonka avulla pihamoduli rakentui paikalleen helposti. Rakentelun ja kokoamisen hoidimme miehen kanssa ihan kahdestaan. Kokoaminen hirvitti itseäni aluksi, mutta se olikin yllättävän helppoa ja näppärää. Ainoa mitä ennen kokoamista olisi pitänyt tehdä, olisi alustaa maaosa valmiiksi ja asetella maahan 6 kpl kivilaattoja, jonka päälle pihamoduli rakennetaan. Me emme vielä pystyneet tätä tekemään, koska meidän pihatyöt on vasta alkamassa ja pihamodulin paikka tulee hieman muokkautumaan. Nyt moduli on puoliksi nurmikon ja puoliksi soran päällä, mutta tässä kuussa alusta tulee saamaan ihan uuden muodon ja katospaikka tulee muuttumaan parempaan suuntaan.
Siinä se nyt komeana seisoo ja on juuri sitä mitä haluttiin. Loogisin paikka asettaa pihamoduli paikoilleen oli lähelle autokatosta. Tien viereen emme voineet pihamodulia asettaa rajojen takia. Tulemme myöhemmin rakentamaan myös aitaa, joka rajaa pihamme paremmin.


*Toteutettu yhteistyössä Stalan kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.