Asuntomessut 2015 kohde 36. Jämerä Leija

23. kesäkuuta 2015Ensimmäisiä kuvia tämän vuoden Vantaan Kivistön Asuntomessuilta alkaa pikkuhiljaa tippumaan julkisuuteen ja ihmisten nähtäväksi. Minäkin kuulun siihen joukkoon, ketä on täysin innoissaan jokavuotisista messuista ja tykkään ottaa jo ajoissa selvää kohteista. Tänäkin vuonna hyvin todennäköisesti messuille saavun ensimmäisten vierailijoiden joukossa tutkimaan kaikki kohteet läpi ja hehkutusta voikin jo näin kesäkuussa aloittaa. Asuntomessut 2015 ovat jo ihan kulman takana ja nyt onkin hyvä aika esitellä blogissa ensimmäistä messujen kohdetta, joka tänä vuonna on omalta kohdalta Jämerän messutalo Leija. Kyseessä on nimittäin ilmava ja raikkaasti sisustettu massiivikivitalo. Talossa on huomioitu lapsperheen tarpeet, mikä koskettaa myös itseäni aiheelta kovasti. Talosta löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia ja tunnelmaltaan talo on hyvin rauhallinen.


Tämän vuoden messutalossa on pyritty selkeään ja harmoniseen tilajakoon, joka helpottaa lapsiperheen arkea. Yläkerta on lasten valtakuntaa, jossa on yhteinen leikkipaikka, omat tilat musiikin kuunteluun, nukkumiseen ja läksyjentekoon. Alakerrassa on yhteinen keittiö-, ruokailu- ja olohuonetila. Erityisesti eteistilojen suunnitteluun on panostettu, jotta ne palvelevat lapsi- ja koiraperheen arkea. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassaan ja siihen liittyy suuri pukeutumistila, kodinhoitotila ja kylpyhuone.

Messutalo Jämerä‐Leija

Kohteen numero: 36
Näyttelykohteen osoite: Tiikerinsilmä 13
Huoneistoala: 154 m²
Huoneiston kokoonpano: 5h + k + s + apk + viherhuone + autotalli/varasto
Asukasmäärä: 5
Kerrosluku: 2
Talotehdas: Aeroc Jämerä Oy
Runkomateriaali: Karkaistu kevytbetoni
E‐luku: 136
Energiatehokkuusluokka: C
Upean näköistä, lisää kuvia luvassa ensi kuussa!4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Todella näyttävä kohde! Enää pari viikkoa niin sitten mennään!

   Poista
 2. Todella upea kohde! Asuntomessut ovat kyllä mahtava inspiraation tuoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Messuille lähdetään aina hakemaan inspiraatiota ja joka vuosi sitä on kyllä tarttunut mukaan!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.