Ikean krominen cooleri!

20. kesäkuuta 2015Hortensiat on kyllä ehdottomasti kesän kauneimpia kukkia pionien kanssa. Itse sain syntymäpäivälahjaksi kauniin sinertävän hortensian, jonka halusin asettaa ulkotiloihin ihastuttamaan meitä, vieraita ja naapureita. Minkäänlaista ruukkua minulta ei löytynyt kaapista, koska kaikki ruukkukasveille ja -kukille tarkoitetut ruukut oli mennyt rikki tai hyvin mystisesti hävinneet jonnekin. Yksi suosikki löytyi kotoa vaaleanpunaisen värisenä, mutta huomasin senkin haljenneet kaapissa talven aikana jostain kumman syystä, joten jouduin senkin heittämään roskiin kaihoisin mielin. Niinpä käynnistin äitienpäivää seuraavana päivänä käynnistyneenä maanantaina kivan kukkaruukun metsästyksen.
Ajattelin aloittaa metsästyksen ihan Ikeasta, koska edelliset sisä- ja ulkoruukut oli juuri Ikeasta hankittu ja Ikean ruukut eivät ole hinnalla pilattu. Katsoin Ikean nettisivuiltakin valmiiksi pari vaihtoehtoa ja marssisin töiden jälkeen Espoon Ikeaan, jonka lähellä työpaikkani sijaitsee. En kerennyt edes ensimmäiselle osastolle kävellä, kun silmiini osui krominen cooleri, joka oli kuin tehty uudelle hortensialleni. Cooleireita on kiva hyödyntää kukkien kanssa ja kesällä kylmien juotavien säilyttämiseen, joten miksi en iskisi kiinni ja ottaisi hyötyä irti? Cooleri lähti mukaan ja se oli kuin tehty hortensiaani varten. Siinä ne nyt majailevat takapihan sohvaryhmän pöydällä ja hyvin ovat pärjänneet tässä hyvin oudossa ja vaihtelevassa kesäkuun viileässä ilmastossa.
Toivotaan, että säät alkaisivat pian lämmetä ja päästäisiin nauttimaan hellesäistä, viimeistään heinäkuussa kun itsekin lomailen. Viime vuonna juhannusta juhlittiin pipot päässä ja tänä vuonna taitaa sama "traditio" olla edessä, kun katselee tämän päivän ja huomisen sääennusteita. Lämmintä juotavaa siis pääsee nauttimaan!


1 kommentti

  1. Mulla on ollut jo pitkään haussa krominen/hopeinen cooleri, mutta en ole tajunnut edes Ikeasta etsiä! Kiitos siis vinkistä, taidanpa suunnata sinne lähipäivinä :) usein kun nuo kromiset tuppaavat olla aikamoisen arvokkaita niin on jäänyt hankkimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.