Ilmianna Instagram - tilisi!

24. kesäkuuta 2015Olen kova Instagramin käyttäjä. Käytän sitä monta kertaa päivässä ja seurailen vaikka ketä. Viime kuussa omaa tiliäni seurasi jo yli 4200 seuraajaa, mikä on muuten itselleni ihan huima määrä! Tästä innostuneena aloin itsekin etsiä uusia seurattavia ja tulikin mieleen etsiä uusia, mielenkiintoisia ja inspiroivia seurattavia ja käyttäjiä myös täältä puolelta. Olisi kiva löytää myös teitä ja seurailla mitä te puuhaatte. Siksi lähdinkin täällä blogin puolellakin huutelemaan ja kyselemään teidän tunnuksia. Olisi kiva, jos mahdollisimman moni linkkaisi tai lisäisi tänne oman käyttäjätunnuksen, niin voisin käydä kurkkimassa myös teidän tilejä. Mitä enemmän, sitä parempi!
Siksi toivoisinkin teidän ihanien lukijoiden lisäävän tuohon kommenttiboxiin oman Instagramin käyttäjätunnuksenne. Näin minä tutustuisin teihin ja muutkin lukijat ja vierailijat voisivat löytää uutta inspistä. Minua voi seurata tunnuksen @coconutwhiteblog takaa. Itse seuraan tällä hetkellä noin 300 Instan käyttäjää ja pääasiassa heistä melkein kaikki ovat ulkomaalaisia. Olisi siis kiva löytää kotimaisia tilejä ja inspiraatiota. Jos et halua omaa tiliäsi tähän linkittää, voit lisätä jonkun muun tilin, joka on inspiroinut sinua tai jota seuraat Instassa.


26 kommenttia

 1. Mua sä seuraatkin jo mutta tsekkaa Tanskalainen cliine, ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. fruingelsrud ja sara_osth hyvä seurattavia =) Itse löydyn nimellä Leenumari

  VastaaPoista
 3. Sinun instaa jo seuraankin, tervetuloa tutustumaan kotiporstuan valkoiseen sisustus-ja puutarha -instaan (ja blogiin). Näin kesäisin kuvia kivipuutarhastamme ja "puutarhaolohuoneistamme" :). Löytyy nimellä @kotiporstua

  VastaaPoista
 4. Oma instagram on #sisustusliikedreams, pääasiassa siis sisustusjuttuja myymälästä, mutta myös kotoa :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa tutustumaan miltei puolivuotiaaseen blogiini sekä hieman vanhempaan instasivuuni! :)
  Insta löytyy pia1k nimen kautta ja blogini nimi on Kotini ja maisemani! :) Sivuilta löytyy kuvia kodistani sekä luontokuvia!
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Mun insta: @SanniSunnyFit vaikka ei kyllä sisustusta kauheasti olekaan :) Sulla on ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 7. @2forliving on blogimme instagram tili. Blogiamme kirjoittaa kaksi erilaista sisustajaa, joten tyylejä ja kuviakin löytyy erilaisia :) blogiasi olen seurannut jo pidempään, mutta nyt täytyykin muistaa myös instatilisi seuraaminen :)

  VastaaPoista
 8. Instan puolella emme olekaan vielä sinua seuranneet, mutta se on nyt korjattu :) Valtavasti sinulla onkin jo seuraajia, onnea. Meidät löytyy instassa @kaikkipaketissa

  VastaaPoista
 9. Mie olen vasta-alkaja instassa ja ihan täysillä koukuttunu sinne!! :D minut löytää @satupirnes
  ja ei ole seuraamispakkoa :D

  VastaaPoista
 10. Ollakseni muka ns. sisustusbloggaaja, minun IG::stani taitaa löytyä paljon enemmän muita aiheita kuin sisustelua, mutta tervetuloa toki vierailulle, @ladolcevitadisandy. :)

  VastaaPoista
 11. @iidulii, itse jo sinua seurailenkin :)

  VastaaPoista
 12. Jos haluat tietää mitä naapurissa tapahtuu, niin @kirsikatajamaki tai @kolmepientaporsasta

  VastaaPoista
 13. @arjenmiljonaari Kuvia lisäilen päivittäin :)

  VastaaPoista
 14. https://instagram.com/houseno465/ löytyy mun instatili, sä oletkin jo mun seurattavien listalla.

  VastaaPoista
 15. Mut löytää Instasta tunnuksella @jonsukaroliina. Kuten ylempänäkin, mä jo sua seurailenkin :) Itse myös päivittelen ahkerasti kuvia ja seureilen muita.

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille yhteisesti upeista tileistä! :) Seurailen ehdottomasti teitä!!

  VastaaPoista
 17. Moi, mä oon Instassa nimellä lazylivinginasia mut en ole siellä kovin ahkerasti. Jos haluut, voit kurkata mun blogia lazylivinginasia.blogspot.sg. Kertoilen siellä elämästä Singaporessa😊.
  Tiina

  VastaaPoista
 18. Mä yritän päivittää Instaani päivittäin (@heilima) ja sieltä löytyy välillä sisustamiseen liittyviäkin kuvia ^^

  VastaaPoista
 19. Miut löytää instasta nimellä @elskuu_ :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.