Kausivalot sänkykatoksessa!

26. kesäkuuta 2015Mikäköhän lastenhuoneiden kriisi tai innostus minulla on tällä hetkellä menossa? Jotenkin sormet syyhyävät kovasti, kun pääsee katselemaan kauniiden lastenhuoneiden kuvia ja innostus omien tyttöjen huoneiden pikkuriikkisiin muokkauksiin kovenee. Tyttöjen huoneet miellyttävät tällä hetkellä sekä omaa silmää että tyttöjämme. Ihan minimuokkauksia on aika ajoin kiva toteuttaa ja hieman pyöritellä huoneita ympäri huonekalujen osalta. Tällä hetkellä en kyllä lähtisi huonekalujen paikkoja enää vaihtamaan, koska ne ovat löytäneet lopulliset hyvät paikat ja tyttöjen huoneissa on kivasti tilaa leikkiä ja mellestää. Mutta huoneita voi aina pienesti asustaa ja koristella!


 Niinpä päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja asetin pikkuruiset kausivalot nuoremman tytön  valkoiseen sänkykatokseen korkealle ylös tuomaan lisää herkkyyttä. Asensin valot tosiaan niin, ettei tyttömme ylety niihin ja pääse niihin käsiksi. Nämä kausivalot oli todella kauan hukassa, siitä asti kun muutimme, ja vihdoinkin onnistuin löytämään uudet ihan Ikeasta. Laitoin ne heti löydettyäni roikkumaan tyttömme sänkykatoksen sisään ja siellä ne nyt valaisevat tyttömme leikkejä ja iltoja. Yöksi olen ottanut valot pois päältä turvallisuussyistä. Mutta nyt huoneeseen on laskeutunut hieman valoa ja keijukaistunnelmaa kausivalojen myötä!


2 kommenttia

  1. Oi miten suloinen huone ja verhokatospesä! Voi miksi minulla ei ole enää pientä prinsessatyttöä, jonka huoneeseen voisin viritellä tuollaisia ihanuuksia? Nykyään meillä tytär itse haluaa päättää huoneensa tyylisuunnasta, joten niin äiti kun tytär joutuu tekemään kompromisseja. Nauti sisustelusta kun vielä voit! Minä tyydyn ihastelemaan muiden prinsessojen huoneita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin yritän itselleni joka päivä muistuttaa, että tästä ajasta pitää todella osaa nauttia joka ikinen päivä ❤️

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.