Kesäfiilis!

14. kesäkuuta 2015


Kesä kesä kesä! Vihdoinkin se on alkanut ja käynnistynyt ihan kunnolla. Rantakelit odottaa ja vihdoinkin sitä voi alkaa kaivaa esiin lasten rantaleikkejä varten viime syksynä sivuun siirretyt rantalelut ja uimapuvut. Rantakassit voi jo valmiiksi pakata, hellehattua, aurinkorasvaa, vilttiä ja pari pillimehua. Lapsemme odottavat jo innoissaan rannalle menoa ja ehkä tässä kohta alkaa jo uskaltaa upottaa varpaat kylmään järviveteen. Itselläni on aina ollut periaate, että ennen minun kroppani ei järveveteen kastaudu, kun lammen vesimittari näyttää +22 astetta. Minä, ikuinen vilukissa ja aurinkoa rakastava rantaäiti - ei niinkään mikään vesipeto. Tyttömme ovat kyllä sellaisia vesipetoja, että edes kylmä vesi ei tunnu estävän vesileikkejä ja uimista. Huulet sinisenä rantaan aina välillä lämmittelemään äidin syliin ja hetken päästä taas täydellä höyryllä kohti järven vesirajaa.
Itse odotan jo juhannusta, joka on aivan kulman takana. Tarkoitus olisi puuhata paljon tyttöjen kanssa ja toivottavasti kelit sallisi rantaelämän viettämisen. Toivotaan siis sormet ristissä, että tänä vuonna juhannusta saataisiin viettää aurinkoisissa ja lämpimissä keleissä. Viime vuonna jäädyttiin vesisateessa mökin sisällä, tänä vuonna toivottavasti tehdään hiekkakakkuja auringon paisteesta nauttien!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.