Kesäinen, raikas olohuone!

28. kesäkuuta 2015Olohuoneemme kirjaimellisesti kylpee kesällä valossa ja auringon paisteessa. Välillä tuntuu, että sälekaihtimet tulevat todella tarpeeseen, sillä kuuma aurinko paahtaa suoraan isoista ikkunoista sisään ja lämmittää kotiamme. Mutta en tietenkään valita, sillä niitä lämpimiä ilmoja on niin kauan haluttu ja pyydetty saapuvaksi. Juhannusta vietettiin aika koleissa olosuhteissa sateisessa kelissä, joten toive lämpimimmistä ilmoista oli erittäin toivottu. Meidän talon olohuone asettuu juuri sopivasti siihen suuntaan, että aurinko pääsee heti aamusta paistamaan suoraan olohuoneeseen ja valo pääsee ihan iltaan asti sisään. Saamme siis nauttia aamusta iltaan auringon ihanasta paisteesta, jos sattuu olemaan kaunis, aurinkoinen päivä.
Olohuoneemme nauttii tällä hetkellä ihanan raikkaista, kesäisistä väreistä ja valosta. Tykkään olohuoneen vaaleammasta ilmeestä ja siitä pitääkin nyt nauttia, ennen kun syksy alkaa saapumaan ja värit taas tummenemaan tekstiileissä. Valoisat kesäyöt, valoisat päivät, vaaleat tekstiilit. Niistä on meidän kodin olohuone tehty. Ajattelin tällä viikolla toteuttaa projektin "sohvanpäälliset pesuun" mikä käy ihan projektista. Sohvan päälliset on hyvä pestä kerran kuukaudessa meidän lapsiperheessä.   Yleensä laitan päälliset illalla pesuun, koska aamulla ne on jo kuivuneet ja voi takaisin sohviin asettaa. Sohvistamme on toivottu postausta, jossa kerron oman mielipiteeni näin muutaman vuoden käytön jälkeen. Sellainen on tulossa ihan lähiaikoina, joten iloisia uutisia toivojille.

Tästä se käynnistyy huomenna viimeinen viikko kesäkuuta. Mihin tämä aika oikein häviää? Juuri oli toukokuu ja ensi viikolla alkaa jo heinäkuu. Kesä sujahtaa ohi hetkessä, joten nyt täytyy toden teolla nauttia jokaisesta kesäisestä, lämpimästä päivästä mitä tässä on vielä edessä. Kohtahan ne syksyn tekstiilit jo kauppoihin saapuu. Tähän on hyvä todeta:

"Vielä on kesää jäljellä!"9 kommenttia

 1. Kauniit vaaleat sävyt, ja todellakin, nauttikaamme nyt näistä vaaleista sävyistä sekä luonnossa että sisustuksessa :) Hyvää kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Onneksi helteet on vähän jo hellinyt meitä ja valoa tulvii ihanasti sisään!

   Poista
 2. Ihanan valoisia kesäkuvia tosiaan - kyllä tästä hetki vielä ehditään nauttia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lämpö on nyt löytönyt meidän ja samalla valo lisääntyy vaan. Upea juttu!

   Poista
 3. Aivan älyttömän upea ja kaunis olkkari teillä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköistä! Juuri sellaisia hempeitä värejä, joita itsekin rakastan :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että teet sohva-aiheisen postauksen! Olemme miettineet sohvan vaihtoa ja ajatuksissa on ollut myös IKEAn sohvat. Voisitko kertoa miten sinun mielestäsi sohvat ovat kestäneet arkikäyttöä? Ovatko laadukkaat ja kestävät? Ovatko hyvät istua ja pitäneet mallinsa? Kiitos jo etukäteen! :)

  Ihanan valoisaa teillä! Ja hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on Ikean Ektorp ja siihen beiget ja valkoiset päälliset. Pesen päälliset n. 4 krt/vuodessa. Itse pidän sohvaa laadukkaana ja kangas ei ole yhtään kulunut, rispaantunut tai muuta. Sain valkoiset päälliset Ikean tarjouksesta vain 49 € muutama vuosi sitten. Meillä on sohva, missä on vielä untuvatäytteiset istuintyynyt. Nykyään ne on vissiin eri laatua. Sohva on säilyttänyt myös muotonsa hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.