Kolmekymppiset sukulaisille!

12. kesäkuuta 2015


Se olisi jälleen kerran perjis eli perjantai ja uusi viikonloppu alkamassa. Viikot vilahtavat ohitse kyllä niin nopeaa vauhtia, että ei tässä meinaa oikein perässä pysyä. Ohjelmaa on melkein joka päivälle keksitty työnteon jälkeen, joten mitään vapaa-ajan ongelmia ei ole ehtinyt syntyä. Huomennakin olisi tiedossa ihan mahti päivä, kun vuorossa olisi omien syntymäpäiväjuhlien viettoa parhaiden ystävien kanssa. Aluksi olin suunnitellut järjestäväni ystävilleni ihan perinteiset iltajuhlat ja juhlia yömyöhään, mutta lopulta päädyinkin ystävieni kanssa siihen päätökseen, että juhlitaan kolmekymppisiä ystävien ja heidän omien perheiden kanssa. Ei sitä vaan enää jaksa kukkua yömyöhään, vaan mielummin sitä aloittaa rauhallisen syntymäpäivien juhlinnan jo päivällä virkeään aikaan. Pääasia, että kaikilla on hauskaa, aurinko paistaa ja pääsemme nauttimaan!
Omat kolmekymppiset tuli vietettyä ensimmäisen kerran toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Kerranhan sitä täyttää kolmekymmentä, joten kannattaahan niitä juhlia sitten muutamaan otteeseen. Ensimmäiset juhlat järjestin kotonamme sukulaisilleni ja läheisimmille ihmisille oikeana syntymäpäivänäni. Aluksi olin ajatellut tarjota vain jotain pientä kaiken kiireen keskellä, mutta loppujen lopuksi oma luonto ei antanut periksi, vaan tulihan sitä jälleen kerran pyöräytettyä kakut ihan omin pikkuisin kätösin. Olin nimittäin jo aikaisemmin ottanut muutaman reseptin talteen, joita halusin hyvän mahdollisuuden tulleen kokeilla muokata ja valmistaa oman tyylisiksi resepteiksi. Omalle äidilleni tulee kotiin Maku-lehti, mikä onkin ihan viimeinen lehti nälkäisenä ja makean himoisena lukea. Sain viimeisimmän lehden käsiini eräs ilta ja siitä se suuren suklaakakun valmistus sitten alkoi.
Omat juhlat onnistui kivasti ja ihania kukkalahjoja tuli saatua. Omalta pihalta ei voi koskaan löytyä liian monta hortensiaa, mikä onkin ihan suosikkikukkani näin kesäisin pionien ohella. Saadut hortensiat pääsivät etupihallemme ruukkuihin ja tarjoiluni upposi vieraisiin hyvin. Valmistin myös elämäni ensimmäisen ( enkä kyllä viimeisen) kerran voileipäkakunkin. Ajatus voileipäkakusta hirvitti jo valmiiksi, mutta höpsis, toteutus olikin yllättävän helppo. Voileipäkakun kuvittelee vain hirveän työlääksi ja vaikeaksi toteuttaa, mutta eihän se sitä ollut yhtään. Helppo tehdä ja niin mahdottoman hyvän makuinen! Tarjoamistani herkuista voin tehdä vielä erikseen postauksen.

Kivat juhlat ja kiitos vieraille!


2 kommenttia

  1. Herkkupostausta odotellessa. Helppo ja hyvä voileipäkakku, onko sellaisia oikeasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sellainen ihan oikeasti löytyy! Itseäni pelotti jo valmiiksi, mutta nyt sen kaksi kertaa tehneenä koukkuun jäänyt :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.