Miss Märta

10. kesäkuuta 2015


Keskiviikko ja Mrs Mighetto! Hienosti rimmasi, vau! Vähän väsyneellä aloituksella on hyvä jatkaa hieman innokkaammalla fiiliksellä. Muistatteko kun pari viikkoa sitten postasin tästä samasta aiheesta, mutta eri taulusta ja siinä esiintyvästä henkilöstä eli Miss Esteristä? Tänään olisi luvassa toisen söpöläisen esittely eli Mrs Migheton saman sarjan toinen tyttösöpöläinen Miss Märta. Miss Märta on hiljainen tuijottaja, jota katsoessa oma mielikuvitus lähtee lentoon ja sitä itsekin lähtee miettimään, miksi Märtalla on niin kaihoisa katse. Jos Miss Ester on tyttö jolle ei ryppyillä, Miss Märta on tyttö joka näyttää saaneensa siipeensä. Hieman surumielinen, mutta hyvin mystinen.
"Miss Märta is a Tengmalm’s owl, the most beautiful of all the owls. Her enchanting voice transforms the woods into a magnificent concert. She usually only sings after dark and the only times that she doesn’t feel like singing is when the weather is gloomy, when it’s windy, rainy or snowy, or when her good friends are not around. That’s why Märta likes to keep her friends close. Her friends like to stay close to her so that they can listen to her beautiful singing, which is a win-win situation for everybody: the forest, Märta and her friends…"
Siksi jotenkin ihastuin kyseiseen printtiin ja sain sen monen kuukauden etsinnän jälkeen meidän vanhemman tytön huoneeseen kotiutettua. Ikean valkoiset raamit paikoilleen ja taulu on valmis ripustettavaksi. Nyt se vielä majailee tytön huoneen lattialla, mutta seinälle se on päätymässä, kunhan tässä vaan kaiken kerkiää. Miss Ester pääsi nuoremman tytön sängyn päälle roikkumaan ja tämän Miss Märtan paikka tulee olemaan joko sängyn päätyseinä tai sitten kuitenkin valkoisen lipaston päällinen. Katsotaan mihin tytön kanssa päädytään.2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.