Myydään, osa 1!

30. kesäkuuta 2015


Meillä alkaa varasto kirjaimellisesti täyttymään liiasta sisustustavarasta ja koristeista, joten nyt on pakko alkaa pikkuhiljaa keventämään tavaran määrää ja luopua tietyistä ihanuuksista. En ole hyvä säilyttämään asioita turhaan, vaan mielummin laitan tavaran kiertoon, ettei se turhaan kerää pölyä kulmissa ja nurkissa. Tavaraa on tulossa aika paljon myyntiin, joten porrastan tätä myyntiä hiukan ja laitan ekat tavarat tähän postaukseen ja loput sitten vaikka ensi kuussa. Olen jo hyvin saanut lastemme tavaroita pois, eli turvaistuimia ja muuta liian pieneksi käynyttä. Nyt olisi sitten sisustuksen vuoro ja huoneiden säilytystilat tyhjenevät todella kivaa vauhtia.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteen/tuotteita, niin laitathan ostotarjouksesi sähköpostiini padmerine@coconutwhite.com. Kaikilla tuotteilla nouto mieluiten Lohjalta tai arkena 7-14.30 Espoon Kilosta. Tämän myyntipostauksen toteutan valmiilla hinnoilla, toinen postaus tulee sitten avoimilla hinnoilla eli tarjoa saa mitä haluaa.

Taulut:


Jukka Rintalan Nature-taulu 140cm x 100cm. Numeroitu 5/100. Uutena 450€, nyt 250€.


Koristeet:


MYYTY!Champagne cooleri kromi.MYYTY!


90 cm pitkä lehtikoriste. MYYTY!

Jos joku kiinnosti ja haluat jättää tarjousta niin osoite padmerine@coconutwhite.com3 kommenttia

 1. Täällä ollaan tehty myös tavaroiden myymistä. Kirpparilta varasin pöydän ja kannoin reilulla kädellä tavaraa. Lisää täytyy viedä. Tavarat katosivat 2 päivässä :D Tarkoitus ei ollut tehdä voittoa vaan päästä eroon. Tv-taso ja arkkupöytäkin saaneet jo uuden kodin. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä tyhjentää nurkkia! Saa lisää säilytystilaa ja tavaran kiertoon :)

   Poista
  2. Vaikka on vanha postaus, kokeilen silti.. Omistatko vielä taulua?

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.