Pihainspiraatiota etsimässä!

3. kesäkuuta 2015


Meidän piha alkaa pikkuhiljaa muodostua ja hahmottua, joten on aika kääntää katseet pihan yksityiskohtiin. Kukat, kasvit ja kaikki vihertävä pyörii tällä hetkellä vinhasti mielessä ja haluisin jo alkaa tekemään muutoksia meidän pihaan. Myös kaikenlaiset istutukset, puut ja pensaat houkuttavat suuresti. Pakko myöntää kyllä itselleni, että istutusten kanssa olen hieman myöhässä ja kevään versiot olisi pitänyt jo laittaa. Muiden kasvien osalta peliä ei ole vielä menetetty ja suunnittelu pitäisi käynnistää pikkuhiljaa. Heti kun etupihamme on valmis ja aitakin on saatu rakennettua paikalleen, olisi pihan "koristelun" aika. Inspiraatiota suunnitteluun antaa minulle suunnattomasti blogin Välkommen Hem Juditan piha. Hänen pihansa on aikalailla aika basic, mutta hyvin minun näköinen. Itse pidän heidän pihasta ja niiden kasveista hyvin paljon. Mallia voisin itse ottaa heidän kasvustoista ja tätä blogia on kiva lukea ja selailla pihainspiraation merkeissä. 
Käykää ihmeessä kurkkimassa tätä blogia, jos kuvat herättivät kiinnostusta!

Kuvat: Välkommen Hem - blogista

7 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jep! Hyvin minun näköinen piha, helppohoitoinen ja tarpeeksi kasveja :)

   Poista
 2. Hei pakko kysyä että miten päädyitte punaiseen taloon kun teillä on sisällä niin vaalea värimaailma? Ihan siis mielenkiinnosta kysyn :) Teillä on kyllä ihan super kaunis koti, saan siitä tosi paljon inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakennusmääräysten takia. Tälle tontille piti rakentaa punertava talo. Unelmissa on valkoinen ja toivottavasti pääsisi sen joskus toteuttamaan <3

   Poista
 3. oo onpa nättiä, pitääpä käydä kurkkimassa blogia, on myös aika oman näköinen, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.