Riviera Maison Double Hurricane

1. kesäkuuta 2015


Kesis eli kesäkuu! Odotatteko jo yhtä innolla alkanutta kesää? Juhannukseen on enää kolme viikkoa aikaa, kesälomat lähestyy ja jotkut lomailee jo nyt. Itse ajattelin lomailla vain viikon heinäkuussa ja silloinkin olisi tarkoitus puuhastella tyttöjen kanssa vaikka mitä. Nyt kesäkuussa tapahtuu todella paljon, kun tänä viikonloppuna on taas yksi vuoden kohokohta omassa arjessa, eli Helsingin sambakarnevaalit. Tänäkin vuonna meidän sambaryhmä tanssii sambakulkueessa ja koko vuosi on puuhailtu tanssien ja rekvisiittojen parissa. Tämä viikonloppu on siis tanssivuoteni kohokohta ja on sambakarnevaaleista on hyvä aloittaa parin kuukauden tanssiloma. Lauantaita jo niin odotellessa! Myös sitä seuraava viikonloppu on odotuksen alla, koska silloin järjestän parhaille ystävilleni syntymäpäivät, joista varmasti tulee hauskat ja ikimuistettavat. Paljon ohjelmaa siis kesäkuussa tiedossa.
Mutta tänään ajattelin esitellä täällä uusinta Riviera Maisonin hankintaani, nimittäin Double Hurricanen. Riviera Maisonin osilla jälleenmyyjillä alkoi toukokuussa hyvät alet, jotka bongasin jälleenmyyjien omilta Facebook-sivuilta. Vaikka mitä olisi voinut kotiimme hyvään hintaan hankkia, mutta vain yksi asia oli jo mielessä pyörinyt hetken aikaa. Se asia oli tietenkin tämä Double Hurricane, jota olin hyvin kauan himoinnut ja täällä blogissakin postannut erilaisissa toivelistoissa. Bongasin kyseisen mallin tosi hyvästä alesta, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Siitä asti se on meillä majaillut ja löytänyt paikkansa olohuoneemme sohvapöydiltä.
Tämä RM:n hurrikaani on siitä kiva, että se pitää sisällään kaksi eri kokoista lasihurrikaania, mitä pystyy hyödyntää sekä yhdessä että erikseen. Itse halusin asettaa ne tällä kertaa erikseen. Toiseen tuoreita kukkia ja toiseen hieman hiekkaa pohjalle kynttilöiden kanssa tuomaan kesäfiilistä. Suuremmassa hurrikaanissa saa siis oman luovuuden viedä ihan äärirajoille, koska hurrikaaniin voi lisäillä vaikka mitä kivoja koristeita. Jos haluaa, voi asettaa pienemmän hurrikaanin isomman sisään ja laittaa yhden kynttilän pienemmän hurrikaanin sisälle. Variaatioita on vaikka mitä ja meidän sohvapöydät nauttivat nyt kukkasista ja hempeän vaaleanpunaisista kynttilöistä.
Ihanaa alkanutta kesäkuuta kaikille!


2 kommenttia

  1. Tuo on kyllä niin upea. Mistä liikkeestä sen alennuksesta löysit? :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä upeat! :) Tilasin Jotexilta hiukan saman tyyliset, mutta eivät kyllä ole niin kauniit kuin nuo RM:n.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.