Terassin päivitystä!

5. kesäkuuta 2015Se olisi perjis eli perjantai ja aivan mahtava viikonloppu edessä! Voiko omaa harrastusta tarpeeksi hehkuttaa, kun fiilikset on huipussa. Viimeisen seitsemän vuoden aikana, kun olen Helsingin sambakarnevaaleilla käynyt, on aurinko paistanut tai ainakin ollut ihan lämmin ilma. Mikään kerta emme ole saaneet vesisadetta päällemme, vaan aina on selvitty kuivin nahoin. Toivottavasti huomennakin aurinko näyttäytyisi ja lämmittäisi kivasti pari tuntisen tanssin aikana. Suosittelen ehdottomasti teillekin sambakulkueen katselemista, jos olette huomenna Helsingin keskustassa kolmen aikoihin liikkeellä. Sambakarnevaalit on kyllä Helsingin katukuvassa värikäs ilmestys ja yleisö voi katujen varsilla osallistua bailaamiseen oman tahdon mukaan.

Kesä ja bailaus vie ajatukset myös kesäiseen terassiin, jota olen saanut pikkuhiljaa muokattua ja vietyä turhia romuja pois. Kesäkukat on löytynyt jo, mutta ruukut puuttuvat vielä ja nyt jo onneksi näyttää vähän paremmalta kuin viimeksi. Nyt ajattelin hieman jo vilautella välitilannetta ja kertoa, että projekti "terassi kesäkuntoon" etenee kaiken kiireen keskellä. Vierailin Ikeassa viime viikolla ja onnsituin löytämään pari kivaa juttua takapihan terassille. Nämä uutuudet odottavat enää kiinnittämistä ja sen jälkeen voin kuvat ottaa. Ensi viikolla siis uutta postausta tulossa jos kaikki kiire sallii!


Kuullaan taas sunnuntaina! Nyt tämä tyttö lähtee valmistautumaan huomiseen huipputapahtumaan!


6 kommenttia

 1. Voi miten kauniilta ja kutsuvalta näyttää!☺

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Keräätkö matot aina suojaan sateiden varalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota, koska nuo matot kesätävt sateen ja kylmyyden. Ne on siis tarkoitettu ulos ja olivat siellä koko talven menemättä yhtään pilalle.

   Poista
 3. Mistä nuo sohvat on ostettu? Tosi kivat on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vepsäläiseltä. On ollut kyllä ihan huiput ja hyvin palvelleet :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.