Toivepostaus: valkoinen Bestå-tasomme ja olohuoneen taustaseinä

21. kesäkuuta 2015


Oikein hienoa sunnuntaita kaikille! Juhannuksesta saadaan vielä nauttia tämä päivä, vaikka en tiedä lasketaanko tätä päivää edes juhannukseen kuuluvaksi, mutta samoihin vapaisiin se menee. Tänään olen päässyt puuhastelemaan uuden aidan parissa, mikä onkin aika opettavaista ja mukavaa puuhaa. Joku voisi tuntea aidan tekemisen pakkopullaksi, mutta itse olen tykännyt. Säät eivät vaan ole oikein suosineet ulkorakentajaa. Kun aikaa olisi tehdä pihalla töitä, niin eikös sitten vettä tule kaatamalla niskaan? Tämä päivä on vietetty tehokkaasti pihalla ja vielä jaksaa. Aikoinaan mainitsin meidän ottavan aita "muuttovalmiina" eli ihan valmiiksi tehtynä, mutta toisiin ajatuksiin tultiin ja niihin ajatuksiin palailenkin myöhemmin.
Blogiini tullaan paljon sellaisilla hakusanoilla, jotka liittyvät tv-tasoomme ja olohuoneen seinän väriin.Vanhoihin postauksiini kommentoidaan kysymyksiä liittyen näihin teemoihin, joten ajattelin tehdä tälläisen kertauksen meidän olohuoneen tv-tasosta ja olohuoneen seinän väristä. Näin tulee vastattua monen ihanan lukijan kyselyihin yhdellä postauksella. Joten tähän olen nyt koonnut vastaukset teidän kyselyihin kerronnan muodossa.


Tv-tasomme on siis hankittu Ikeasta ja kuuluu Bestå-sarjan korkeakiiltoiseen valkoiseen kokoelmaan. Taso on koottu ja se koostuu kahdesta lipastosta, jotka olemme laittaneet yhteen. Yhden lipaston/tason mitat on 120 x 40 x 74cm. Yhteen laitettuna tasoilla on leveyttä 240cm. Väri on korkeakiiltovalkoinen ja tasojen päälle olen asettanut myös Ikeasta hankitut lasit suojaamaan tasojen päällystä naarmuilta. Lipaston alaosan kaapissa on sisällä yksi hyllytaso, joten säilytystilaa on riittävästi.
Olohuoneen seinät on maalattu aikoinaan Tikkurilan maalilla, koodi V481Shantung. Väri näyttää kuvassa harmaalta, mutta luonnossa väri on sekoitus harmaata ja lilan väriä. Väri on todella upea luonnossa ja tuo hyvin valkoiset huonekalut esiin. Tarkoitukseni olisi vielä joskus jatkaa väriä myös käytävälle asti, kunhan sitä joskus jaksaisi ja kerkeisi. Väri on ollut erittäin kehuttu ja me olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Sama maalisävy löytyy myös meidän makuuhuoneen taustaseinästä.


Toivottavasti tämä postaus vastasi kysymyksiinne. Seuraava toivepostauksen tulen toteuttamaan piakkoin, jolloin aiheena on valkoiset sohvamme ja ulkotekstiilit.


9 kommenttia

 1. On kyllä hieno tv-taso, ei siitä mihinkään pääse. Onko siinä ylä- ja alaovet erikseen vai onko ovissa vaan tuollaiset raidat yläosassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläosa on vetolaatikko ja alaosa koostuu ovesta mikä aukeaa ja pitää sisällään 2 tasoa. Ihan huiput lipastot ja toimii meidän olohuoneessa!

   Poista
 2. Teillä on niiiin kodikasta! Seinien väri on todella kaunis ja sohvan tyynykokoelma on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Syhi! Olen todella tyytyväinen nykyiseen olohuoneeseen ja väri oli omasta mielestä nappivalinta.

   Poista
 3. Kaunis olohuone teillä! Toimiiko noista tasoista muuten kaukosäädin läpi? Vai missä teillä on kaikki tekniikka jemmassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa meillä ei ole mitään tekniikkaa jemmassa missään, kun käytössä on vain television kaukosäädin. Emme ole mitään suuria hifistelijöitä/ei tajuta niistä paljoa ;) En usko siis, että toimisi läpi, vaan silloin pitäisi ovi avata, mutta en ole tietenkään satavarma.

   Poista
  2. Mun kaverilla oli jokin sellainen lisälaite, että tekniikka saattoi olla jemmassa kaapissa, ja telkkari vieressä oli vain sellainen hiiren kokoinen vehje. Vehje otti signaalit vastaan ja tais olla johdotettu sitten tarvittaville vehkeille? Mut nyt mulla ei ole mitään muisti kuvaa vekottimen nimestä / merkistä. Kun itse en edes omista telkkaria. Mutta tuo onnistuu tuo kaappiin jemmaaminen ja ovien kiinni pitäminenkin. :)

   Poista
 4. Siis ai että mä rakastan noiden värien harmoniaa teidän olkkarissa! :) Oletko muuten koskaan miettinyt tuon vaaleanpunaisen tilalle jotain muitakin sävyjä? Minulla on aika samanlainen maku ja viime aikoina olen tykästynyt tosi paljon myös mintunväriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt mintunvihreää ja välillä ihan klassinen mustakin on käynyt mielessä. Katsotaan mitä syksyksi keksii taas! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.