Uudet pitsishortsit vihdoinkin päälle!

7. kesäkuuta 2015Huh mikä fiilis eilisestä! Oma kroppa on niin väsynyt eilisistä sambakarnevaaleista, että tänne hotellin sänkyyn olisi niin ihana jäädä vain makaamaan. Kaksi tuntia tanssia Helsingin kaduilla, illalla esitys ja koko yö bailausta. Huh, kroppa kiittää ja oli kyllä niin sen arvoista! Instan puolelta olette ehkä jo bonganneet kuviani kyseisestä tapahtumasta. Viidakko-teemalla mentiin tämän vuoden karnevaalit läpi ja meidän ryhmä päätti pukeutua alkuperäisiin intiaaniheimon asuihin. Täysillä vedettiin, niinkuin joka vuosi ja hauskaa oli. Hotellilla olimme takaisin vasta hyvin myöhään. Miten hotellin sänky ja lakanat voikin tuntua näin hyviltä?
Kesäiset säät on vihdoinkin pikkuhiljaa alkanut saapua Suomeen ja itsekin olen jo päässyt pukeutumaan hyvin kesäiseen asuun. Uusia kesävaatteita on tullut ostettua ja Instankin puolella vilkkuneet valkoiset shortsit on herättänyt paljon keskustelua ja kyselyä. Siksi ajattelin esitellä ne täällä blogin puolellakin. Ostin ne nimittäin jo maaliskuussa paikallisesta Lindexistä ja ihastuin shortseihin täysin. Niiden vyötärö on kivasti hieman korkeammalla kuin normaalisti ja näin peppu ei vilku kyykkäysvaiheessa. Nämä shortsit pääsivät ensimmäistä kertaa kunnolla jalkaan toukokuussa ja siitä asti ne on ollut kyllä käytössä tiuhaan myös kotona. En tiedä löytyykö näitä enää Lindexin valikoimasta, mutta kannattaa käydä ainakin kurkkimassa jos ne vaikka vielä jostain bongaisi.

Shortsit jalassa on piakkoin hyvä lähteä ajaa kohti kotia, kunhan tässä vaan saisi itsensä ylös sängystä. Eli aamupalalle matka käy!


2 kommenttia

  1. Kivat shortsit! Viime kesänä näin näitä pitsishortseja katukuvassa ja mietin ensin, että näyttävätkö ne liikaa ylilyheltä pitsihameelta. Nyt itsekin himoitsen moisia, ovat söpöt ja naiselliset ja jalat saavat kunnolla rusketusta näissä pitsipöksyissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ollut kyllä ihan huiput ja ollut jo monta kertaa jalassa. Minäkin olen pahasti pitsisiä alaosia vierastanut, mutta en enää!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.