Asuntomessut 2015 kohde Hevi Kivitalot Panthera Tigris - Tiikeri

3. heinäkuuta 2015
Tänään pääsen taas ennakkoon esittelemään yhden tämän vuoden Vantaan Asuntomessut-kohteen. Huomasin edellisen messupostauksen herättävän paljon kyselyä ja positiivista palautetta, joten jatkan tätä sarjaa vielä ja esittelen tänään toisen kohteen messuilta ennakkoon. Tänään nimittäin vuorossa olisi Hevi Kivitalojen kohde Panthera Tigris, Tiikeri. Kyseessä on siis Hevi Kivitalojen messukohde, valoisa ja hyvin moderni kivitalo. 

Huoneistoala: 153m2
Huoneiden lukumäärä: 5
Huoneiston kokoonpano: 5h + k + khh + s + autotalli/tekninen tila + parveke
Kerrosluku: 2
Talotehdas: HEVI kivitalot
Energiatehokkuusluokka: A
Panthera Tigris on viisihenkiselle perheelle suunniteltu kompakti kaksikerroksinen kivitalo, joka lumoaa tiikerimäisellä linjakkuudella ja yksilöllisyydellään. Kohde on messujen energiatehokkaimpia kokonaisuuksia. Persoonallista arkkitehtuuria täydentää erilaiset struktuuripinnat sisätiloissa sekä upea valaistus, joka osaltaan myös edustaa tulevaisuuden energiatehokasta ja asumismukavuutta lisäävää linjaa. Kohteessa on alusta asti kantavana teemana pidetty toimivaa arkea, joka näkyy toteutuksessa mm. säilytysratkaisujen monipuolisuutena sekä tilojen muunneltavuutena ja helppohoitoisuutena. Alakerta on perheen yhteisille hetkille suunniteltu toimiva ja valoisa kokonaisuus, kaarevine saunaosastoineen. Yläkerrasta löytyy neljä erillistä huonetilaa, joista yksi on ylellinen kaariseinällä toteutettu päämakuuhuone, kaksi persoonallisesti sisustettua lastenhuonetta ja neljäs toimiva työtila.Aika hauska ja erilainen kohde! Kohteen voi bongata ensi viikolla käynnistyviltä Asuntomessuilta.


2 kommenttia

  1. Vau, ihanaa! Käytiin jo ennakkoon vähän katsomassa messualuetta, kun asutaan lähellä ja tuon asunnon pyöreä parveke kiinnittää kyllä huomion! Ihanaa nähdä sneakpeekkejä myös sisältä, en malta odottaa asuntomessuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan ja hyvin malttamattomia ja torstaita odottaa kuin kuuta nousevaa! :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.