Asuntomessut 2015 pihat ja terassit

19. heinäkuuta 2015Hyvää huomenta sunnuntaiaamuun! 

Olin saanut eilen sähköpostia Marjolta, jossa toivottiin lupaamaani postausta Asuntomessujen pihoista ja terasseista. Niinpä päätin toteuttaa Marjon toiveen jo heti tänään ja esitellä Asuntomessujen kaikkien kohteiden pihoja ja sisääntuloja. Paljon tuli otettua kuvia pihoista siinä toivossa, että itsekin löytäisi jotain inspiraatiota oman pihan toteuttamiseen. Meidän piha alkaa tosiaan olemaan aikalailla valmis, mutta aina sitä pystyy muokkaamaan ja varsinkin kasvien ja kukkien kanssa inspiraatio tulisi erittäin tarpeeseen. Asuntomessujen pihat ovat yleensä aika peruspihoja, koska harvoin pihoille keretään istuttamaan kukkia. Mutta otin tähän teemaan mukaan myös etupihan kukkaistutukset ruukkujen osalta. No, turha tässä on höpötellä, vaan annetaan kuvien puhua puolestaan! Aika vähän sain kyllä ulkokuvia otettua, koska aika moni piha oli vielä pressipäivillä pahasti kesken. Mutta yritin jotain kumminkin saad blogiin asti kehiteltyä.


Kuvasaldo jäi siis todella pieneksi, mikä oli erittäin harmi. Itse olisin halunut saada inspiraatiota pihoista, mutta ainakaan pressipäivänä saldo jä hyvin pieneksi ja oli ehkä hieman pettymys.


P.S. Myyntipostaus on tänään vielä kello 20.00 asti voimassa! TÄSTÄ pääset postaukseen!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.