Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö parhaat palat!

15. heinäkuuta 2015Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö.

Tässä todella kattava kuvakattaus ja parhaat palat messuilta. Turhaan minä alan täällä höpöttelemään niitä näitä, antaa kuvien puhua ja kertoa talojen ja asuntojen tarinat. Ennakkokuvia näittekin jo viime viikolla ja tänään laitan vielä parhaat palat. Kaikki kuvat on talojen sisältä ja sisustuksesta jokaisesta talosta. Ensi viikolla julkaisen postauksen erikseen Asuntomessujen talojen piharatkaisuista. Tässä siis kattava kuvapläjäys vuoden 2015 Asuntomessuilta.


 Ensi viikolla luvassa pihakuvat!


4 kommenttia

  1. Oli hei kiva viimeinkin tavata ;DD Ihania kuvia oot ottanut! Itse en tullut juurikaan kuvanneeksi messutalojen pihoja, joten odotan innolla seuraavaa postaustasi. Mikä objektiivi sulla oli kuvatessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli tosi mukava tavata ja jutella :) Mulla oli Canonin laajakuvaobjetiivi, jota käytän myös kotikuvauksissa. EF-S 10-22mm.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.