Kesäloma alkaa!

10. heinäkuuta 2015Hei, nytkö sitä voi jo hehkuttaa? Viikon mittainen kesälomani alkaa vihdoinkin. Eilen tuli vietettyä aivan mahtava päivä Vantaan Asuntomessuilla ja niistä onkin nähtävissä kuvia jo ihan ennakkoon blogini Instagram-tilin puolella. Oli ihana rauhassa kierrellä kohteita ja kuvata jokainen kohde ilman suurta ruuhkaa. Ehdottomasti kesän huippuhetkiin kuuluu eilinen päivä ja kiitos siitä kuuluu Asuntomessuille ja järjestäjille. Nähdään sitten ensi vuonna Seinäjoella.

Tämä päivä kuluu vielä töitä tehdessä, mutta kolmen jälkeen voi koneen sulkea ja lataa loma-moodin päälle. Säät on kesällä ollut kaikkea kylmän ja kuuman väliltä, joten mitään odotuksia sään suhteen ei ole tiedossa. Jos aurinko paistaa, ihan mahtavaa! Tarkoitus olisi poiketa Ruotsin puolella ihmettelemässä eläimiä eläintarhassa lasten kanssa ja muuta mukavaa. Joka päivälle on jotain ohjelmaa ja se alkaa jo huomisista kaupunkimme festareista, missä olisi tarkoitus käväistä. 
Kesälomani olen päättänyt pyhittää täysin kaikkeen hauskaan puuhailuun ja jos ei mitään muutoksia tule, olisi tarkoitus vaan rentoutua ja nauttia kesästä. Kotona riittäisi vaikka minkälaista puuhaa, mutta sitä puuhaa kerkeää toteuttamaan loman jälkeenkin arkisin ja viikonloppuisinkin. Tämän loman aikana on tarkoitus ladata akkuja tulevaan syksyyn ja talveen, nauttia omasta olosta ja mukavasta tekemisestä. Tiedän viikon sujahtavan ohi ihan hetkessä ja ensi viikon sunnuntaina huomaavani loman olevan ohi. Eli nyt pitää nauttia täysin rinnoin!Sunnuntaina palaillaan taas blogin puolella asiaan ennen lomamatkan starttia!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.