Makuuhuoneen vaalea kesäilme ja uusi ruusutyyny!

5. heinäkuuta 2015Heippa ihanat! Millainen viikonloppu teillä on takana? Minulla se on työntäyteinen, nimittäin olemme vihdoinkin saaneet aitamme melkein valmiiksi ( tai niin valmiiksi kun sen tässä vaiheessa voi saada) ja terassikin on saatu kuntoon. Ylävitosia on siis heitelty ilmaan ja fiilis on ollut kohdillaan. Kovan ulkotyöskentelyn jälkeen onkin ollut mukava iltaisin kellahtaa suoraan sänkyyn makaamaan ja pohtimaan mitä kaikkea sitä onkaan jo kesän aikana saanut tehtyä. Kesä on vasta puolessa välissä ja meidän piha alkaa olemaan hyvässä kuosissa. Mahtavuutta!
Pihalta onkin hyvä hyppää sisätiloihin ja pitkästä aikaa meidän makuuhuoneeseen. Mitään suuria muutoksia makuuhuoneessa ei ole tapahtunut. Ainoa pieni muutos huoneessa on se, että sängylle on ilmestynyt uusi, valkoinen ruusutyyny. Olen niin jäänyt koukkuun näihin Moltexin ruusutyynyihin. Selailin vanhoja postauksiani ja olen jo kolmen vuoden ajan etsinyt tätä kyseistä valkoista Moltexin tyynyä joka paikasta ilman tulosta. Tyynyä myi aikoinaan Asko ja silloin mietin sen ostavani, mutta kun menin myymälässä käymään, oli tyynyt myyty loppuun samantien. Meiltä löytyi siis kotoa jo sama tyyny harmaana ja vaaleanpunaisena. Vaaleanpunaiset myin viime vuonna pois ja nyt makuuhuoneen korissa majailee harmaat versiot. 
Minulla kävi mahtava tuuri, kun bongasin tämän valkoisen tyynyn myynnistä Adalminalta ja laitoinkin hänelle asiasta viestiä. Itse asiassa ostinkin ihanalta Adalminalta muutaman muunkin jutun kotiimme, mutta niistä sitten myöhemmin. Onnistuin saamaan tämän tyynyn vihdoinkin itselleni ja se on kuin tehty minulle ja makuuhuoneeseen. Kolmen vuoden odotuksen jälkeen sain sen vihdoinkin kotiimme. Pieni toive siis toteutui, joka aina välillä on mielessä käynyt, kun olen käynyt läpi haavelistaani Pinterestiin keräämässä kuvakansiossa. Nyt voin vihdoinkin poistaa tämän tyynyn listalta, koska vihdoinkin sen sain. Makuuhuoneemme muuttui ehkä vielä romanttisemmaksi, mutta minä pidän tästä lookista!
Pieni söpöily on hyvästä, eikö niin?


12 kommenttia

 1. Hurmaava makuuhuone teillä ❤️Sweet dreams ❤️Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava tyyny! Vkl hurahti eteisen remontissa. Maalattiin eteinen muuten samalla maalilla, kun tässä sinun makuuhuoneessa (Shantung) ;-) Kesä on kyllä sellaista aktiivisuusaikaa vaikka ensin oli suunnitelmissa olla vain rennosti. Kummasti sitä vain alkaa tekemään remonttia pihalla ja sisälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo erittäin hyvä päätös. Eikö olekin kaunis väri? Me olemme ainakin olleet erittäin tyytyväisiä.

   Poista
  2. On kaunis. Ja niin muuttuva, valostuksesta riippuen aina. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis uusi tyyny ja makuuhuone! Innolla odottelen jo kuvia teidän uudesta aidasta ja pihasta muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Postauksia molemmasta aiheesta matkalla, heti kun vaan kerkiää kuvailemaan. Joten tulossa on!

   Poista
 4. Ihanasti kyllä sopii muutenkin romanttiseen tunnelmaan. <3

  VastaaPoista
 5. Sinäkö tuon tyynyn ehdit napata ennen minua, grrrrrr ;) No, mä jatkan etsintää edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sooori, minähän se. Toivottavasti löydät jostain ja tämän tyynyn itsellesi.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.