Minun syntymäpäivälahja Louis Vuittonilta!

29. heinäkuuta 2015Huomenta kaikille!

Tämän aiheen postaus tulee hieman jälkijunassa, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan! Minun on jo kauan ollut tarkoitus esitellä ostamaani syntymäpäivälahjaa täällä blogin puolella, mutta esittely on nyt venynyt hieman. Olin päättänyt oman lahjan ostosta jo aika kauan aikaa sitten ja olin jo hetken tätä lahjaa kaupassa ihallut aina ohi kulkiessani. Töitä tuli tehtyä lahjan eteen ja vihdoinkin sen omaksi sain. Moni varmaan luulee, että lahjani liittyy sisustukseen, niinkuin se yleensä liittyykin, mutta tällä kertaa päätin panostaa itseeni ja kauneuteen. 
Synttärilahjan kävin Louis Vuittonin Helsingin myymälästä noutamassa ja päätös oli erittäin helppo. Kolmekymppislahjaksi itselleni ostin siis Louis Vuittonin Eva Clutch - laukun Damier-kankaalla. Minulta löytyy ennestään viisi vuotta vanha Totally MM Damier-kankaalla ja päätin täydentää sarjaa tällä ihanalla olkalaukulla. En omista kuin yhden olkalaukun, joka on tosi vanha ja väsynyt, joten tämä laukku tuli tarpeeseen ja onkin ollut jo kovassa käytössä kesän aikana. Valitsin juuri kyseisen laukun sen olkahihnan pituuden ja laukun suuruuden mukaan. Halusin sellaisen olkalaukun mihin mahtuisi tavaraa, esim. kännykkää, rahapussia ja avaimet.

Onnellinen Eva Clutchin omistaja! Harvoin sitä tulee tämmöisiä herkkuja ostettua. Tämä "uusi laukku Louis Vuittonilta viiden vuoden välein" on ihan hyvä tahti hankkia uusia laukkuja. Nyt on taas seuraavat 5 vuotta aikaa miettiä minkä laukun tai unelman sitä voisi LV:n myymälästä itselleen hankkia 35-vuotis lahjaksi. Ai kauhea kuinka tuo 35 vuotta jo särähtää korvaan. Ei tässä varmaan kauan mene, kun huomaa niitäkin juhlistavansa. Aika kulkee nopeaa tahtia. Olen kuullut aika usein lauseen: "Miehet komistuu vanhetessaan, kun taas naiset rupsahtaa". Itse en usko tuollaiseen hölynpölyyn. Kyllä me naisetkin ollaan aika upeita vanhetessamme, vai mitä?

 Ensi kerralla blogissa juttua meidän kesälomareissusta Kolmårdeniin.


12 kommenttia

 1. Upea laukku, kyllä tykkään, onnittelut ihanasta laukusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kovassa käytössä ollut ja hyväksi todettu!

   Poista
 2. Onko teillä komposiittia tuo terassilaudoitus? Onnittelut laukusta, hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ei ole komposiittia vaan ihan painekyllästettyä terassilautaa.

   Poista
 3. Minullakin juuri tuo laukku haaveena vaikkakin ruskeana. Aivan ihana! Toivottavasti mullakin sitten 30 -vuotis päivänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kamppailin kauan tämän ja ruskean välistä taistelua, mutta Damier voitti tällä kertaa :)

   Poista
 4. Onnea laukusta! Itse päädyin MK:n laukkuun 40v. lahjaksi. Viinikin paranee vaan vanhetessaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Tästä on matka vain ylöspäin, kirjaimellisesti! ;)

   Poista
 5. Onnittelut synttäreiden johdosta ja kauniista laukusta.

  VastaaPoista
 6. Upea laukku, itseltä löytyy myös <3
  Minne sä olet piilottanut sen kultaisen ketjun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ketju on näköjään kuvien ajaksi tipahtanut laukun toiselle puolelle, eikä näin kuvissa näy.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.