Mustavalkoisuuden viehätys!

27. heinäkuuta 2015


Oikein hyvää maanantaihuomenta!

Heinäkuu alkaa pikkuhiljaa olemaan lopuillaan ja kohta olisi aika siirtyä elokuun puolelle. Elokuu lasketaan vielä kesäkuukaudeksi, riippuen titenkin keleistä, mutta omat ajatukset siintävät jo jälleen kerran etuajassa syksyn puolella. Syksyn sisustusta ja tekstiileitä on aina mukava suunnitella, koska syksy on se vuodenaika jolloin saa ja kannustetaan käyttämään tummia tekstiilejä. Kesä mennään hempeillen, mutta syksyllä on lupa antaa palaa vaan tummien sävyjen kanssa. Tämä siis koskien minua, ei mitään yleistystä mikä olisi sisustuspiireissä kirjoittamaton sääntö. Minun syksyn sisustus on ollut nyt parin vuoden ajan aika lämpimien sävyjen saattelema, ruskeaa, marjapuuroa ja kanervan liilaa. Tänä vuonna siihen tulisi muutos!

Itseäni on hurjasti alkanut viehättää musta väri. Mustan värin yhdistäminen valkoiseen ja lilaan voisi olla se minun juttu, mitä ehdottomasti haluan kokeilla. Meiltä löytyy mustavalkoisuutta jo jokaisesta huoneesta, mutta nyt syksyn ajan haluaisin sitä hieman tuoda lisää tekstiileissä. Inspiraatiota olenkin hakenut Pinterestin puolelta, josta olen löytänyt vaikka mitä ihania inspiskuvia kauniista kodeista ja yksityiskohdista. Nyt kun olen myynyt ylimääräisiä sisustustavaroitammekin pois, kodistamme löytyisi muutaman mustan värisen tekstiilin rako. 


Kuvat: Pinterest


Katsotaan jääkö tämä mustavalkoinen ajatus vain haaveeksi vai onnistunko löytämään jotain ihanuuksia meidän syksyä riemastuttamaan ja ihastuttamaan.


2 kommenttia

  1. Minä tykkään myös mustavalkoisuudesta, itse yhdistän siihen harmaata, vähän hopeaa, jotenkin makumieltymykseni on ehkä hivenen muuttunut jälleen takaisin romanttisempaan suuntaan. Kiva kun tekstiileillä saa helposti muuteltua kodin fiilistä, odotan innolla uusia tuuliasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä väriyhdistelmältä. Suunnitelmat on käynnistetty ja katsotaan mitä keksin :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.