Myydään - osa 2!

18. heinäkuuta 2015


Toinen myyntipostaus on nyt julkaistu ja ajattelin toteuttaa tämän hieman eri lailla mitä viimeksi julkaistu. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteen/tuotteita, niin laitathan ostotarjouksesi sähköpostiini padmerine@coconutwhite.com. Kaikilla tuotteilla nouto mieluiten Lohjalta tai arkena 7-14.30 Espoon Kilosta. Tämän myyntipostauksen toteutan tarjouskaupalla eli korkein tarjous voittaa. Laitan lähtöhinnan ja siitä voi tarjota ylöspäin. Aikaa huudella näitä on 2 päivää eli sunnuntaina kello 20.00 korkein tarjous voittaa. Jotkut tuotteet voin lähettää, tarjoa silloin siis postikuluineen. Lähetän vain tietyt ja se lukee kuvan alla.Valkoinen rahi, koko 100x45x50. Rahista lähtenyt päältä 2 nappia irti. Rahi myös tummentunut ja on likainen, siksi suosittelen katsomaan tulemista Lohjalle. Uutena oli 349€. Toinen puoli rahista edelleen vaalea, toinen tummentunut + päällinen. Voin laittaa kuvia rahista sähköpostiin. Lähtöhinta 30€. MYYTY!


Pinkki virkattu matto, halkaisija 110cm. Lähtöhinta 10€. MYYTY!

Riviera Maison Mini Cooler, koko 11x13cm. Lähtöhinta 5€. Voi lähettää. MYYTY!

Riviera Maisonin iso krominen maljakko. Maljakossa pieniä mustia tahroja jalassa vasemmalla, näkyy kuvassa. Lähtöhinta 50€. MYYTY!Ikean vaaleanpunainen maljakko kauniilla kuvioilla. Saa oksat mukaan jos haluaa. Lähtöhinta 15€.

Tämä olikin viimeinen myynti-ilmoitus vähään aikaan. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteen/tuotteita, niin laitathan ostotarjouksesi sähköpostiini padmerine@coconutwhite.com.Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.