Myydään - osa 2!

18. heinäkuuta 2015


Toinen myyntipostaus on nyt julkaistu ja ajattelin toteuttaa tämän hieman eri lailla mitä viimeksi julkaistu. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteen/tuotteita, niin laitathan ostotarjouksesi sähköpostiini padmerine@coconutwhite.com. Kaikilla tuotteilla nouto mieluiten Lohjalta tai arkena 7-14.30 Espoon Kilosta. Tämän myyntipostauksen toteutan tarjouskaupalla eli korkein tarjous voittaa. Laitan lähtöhinnan ja siitä voi tarjota ylöspäin. Aikaa huudella näitä on 2 päivää eli sunnuntaina kello 20.00 korkein tarjous voittaa. Jotkut tuotteet voin lähettää, tarjoa silloin siis postikuluineen. Lähetän vain tietyt ja se lukee kuvan alla.



Valkoinen rahi, koko 100x45x50. Rahista lähtenyt päältä 2 nappia irti. Rahi myös tummentunut ja on likainen, siksi suosittelen katsomaan tulemista Lohjalle. Uutena oli 349€. Toinen puoli rahista edelleen vaalea, toinen tummentunut + päällinen. Voin laittaa kuvia rahista sähköpostiin. Lähtöhinta 30€. MYYTY!


Pinkki virkattu matto, halkaisija 110cm. Lähtöhinta 10€. MYYTY!

Riviera Maison Mini Cooler, koko 11x13cm. Lähtöhinta 5€. Voi lähettää. MYYTY!

Riviera Maisonin iso krominen maljakko. Maljakossa pieniä mustia tahroja jalassa vasemmalla, näkyy kuvassa. Lähtöhinta 50€. MYYTY!



Ikean vaaleanpunainen maljakko kauniilla kuvioilla. Saa oksat mukaan jos haluaa. Lähtöhinta 15€.

Tämä olikin viimeinen myynti-ilmoitus vähään aikaan. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteen/tuotteita, niin laitathan ostotarjouksesi sähköpostiini padmerine@coconutwhite.com.



Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.