Riviera Maisonin Berkeley Cake Stand kaunistautumiseen

6. heinäkuuta 2015Viimeinen työviikko ennen viikon lomaa käynnistyi tänään, jippii! Viikon kestävä kesälomani on buukattu ihan kokonaan täyteen ohjelmaa ja sitä jo niin odotan. Tiedossa on matkustelua ja ulkomaan vierailua, joten ensi viikkoa jo odotellessa. Tai oikeastaan jo viikonloppua odotellessa, koska viikonloppuna pääsen vihdoinkin juhlistamaan alkavaa lomaa hyvien ystävien keskuudessa ja paikallisissa kesäfestareissa. Kesälomalla ei tarvitse olla toimettomana, vaan mielummin sitä menee joka paikkaan ja järjestää mahdollisimman paljon ohjelmaa ja tekemistä. Sellainen ainakin itse olen. Muutama päivä tarvii siis töissä vielä puuhastella ja sen jälkeen voi heittää työminän naulakkoon ja toivottaa kesälomaminä tervetulleeksi!


Tulevasta kesälomasta on hyvä irroittautua vielä hetkeksi sisustuksen maailmaan ja esitellä uusin Riviera Maisonin hankinta, minkä ostin myös käytettynä samalla hakureissulla Adalminalta. Kaiken ei siis tarvitse olla uutta ja hyvä tavara on hyvä laittaa turhana kiertoon. Meillä tämä Riviera Maisonin pyöreän muotoinen kerrostarjotin eli Berkeley Cake Stand löysi paikan wc:n valkoisen tason päältä. Aluksi olin ajatellut laittaa tarjottimen eri osiin kynttilöitä, mutta mieleeni tuli turvallisuus ja halkeamisvaara. Muistan lukeneeni Riviera Maison fanien Facebook-sivuilta, että muutamalla olisi lasinen kerrostarjotin haljennut kynttilän lämmöstä. Siksi päätin tällä kertaa jättää kynttilät ihan vain koristeiksi alaosaan ja laittaa esille kauneuteen ja kaunistautumiseen liittyviä juttuja.
Tarjotinta tulen varmasti hyödyntämään myöhemmin keittiön puolella, kun seuraavat juhlat syksyllä lähestyvät. Kerrostarjotin on monikäyttöinen ja tulee osissa, eli sen voi purkaa jos käyttöä ei löydy juuri sillä hetkellä ja tilaa näin suuren tarjottimen säilytykseen ei löydy.

Nauttikaamme näistä hienoista säistä ja heinäkuun alusta!4 kommenttia

 1. Niin kaunis :) Sopii juuri mainiosti kylpyhuoneeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuin tehty minulle! Odotan jo pääseväni hyödyntämään kyseistä tarjotinta tyttöjen syntymäpäivillä.

   Poista
 2. Hei, kaunis tuo kerrostarjotin! Mihin tällä kertaa suuntaat matkoille? Kuinka taannoinen Nizzan matka meni, josta kerroit eräässä kirjoituksessasi?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.