Terassin laudoituksen valmistuminen!

20. heinäkuuta 2015Kesälomani on ohitse ja töihin on taas palattu. Töihin palaaminen on kyllä ihan mukava asia näillä keleillä. Helteinen kesä eli unelmissa, mutta sinne se sitten jäikin ja tilalle saapui hyvin vaihtelevan sään tuudittama kesä. Joten lyhyt kesäloma ei tänä vuonna harmita oikeastaan yhtään. Terassikelit on ollut aika harvassa, joten terassityöt on jäänyt sateiden takia vähän vähälle.

Terassimme jäi viime vuonna hieman kesken kaiken kiireen keskellä. Tänä kesänä tehtäviksi töiksi jäi rappusten valmistaminen ja päätylautojen paikalleen asettaminen. Näiden hommien jälkeen terassi olisi vihdoinkin valmis. Kyllä terassin laajennuksessa onkin hommaa. Ison terassin laajennus ei tapahdu ihan parissa viikossa, kun valmistus on vähän on-off-hommaa ja säihin sidottua. Heti kun tänä kesänä koitti viikko, jolloin säät suosivat, tartuimme toimeen ja terassi valmistui pikapuolin.


Paljon mittaamista, sahaamista ja ruuvaamista on tehty. Kaikki työ meni kyllä ihan tuoreesta muistista tämän kesän aitaprojektin jälkeen. Samaa hommaa tuli tehtyä ja avustettua intensiivisesti. Työn tulos alkoi vihdoinkin näkyä ja terassimme on vihdoinkin valmis. Tilaa on terassilla vaikka tanssien pitämiseen ja seuraavaksi onkin mietinnässä miten kaikki ulkokalusteet sijoitetaan valmistuneelle terassille. Talon yhteydessä oleva terassi sijaitsee katoksen alla, mutta tämä meidän tekemä laajennus ei siis ole katettu, niinkuin kuvista voi päätellä. 

Ensi kesän järjestyksiä jo miettien!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.