Terassin öljyäminen harmaaksi

24. heinäkuuta 2015
Maanantaina postasin meidän valmistuneesta terassista. No, terassin kimppuun pitäisi jälleen kerran hyökätä, kun edessä olisi urakka "öljyä oma terassi". Sormet on jo kauan syyhynneet ja uuden aidan kanssa tekisi mieli jo tarttua maalipensseliin. Aita saa nyt vuoden olla ihan rauhassa, mutta terassi pääsee minun käsittelyn alle. Pitää siis alkaa seuraamaan säätiedotteita intensiivisesti ja valita sellaiset päivät, kun tiedossa on pitkä kuiva jakso. Mikään pieni urakka öljyäminen ei ole ja sen pääsee toteuttamaan pariin otteeseen, jotta sävy muodostuu juuri oikeaksi. Etupihan terassi sai jo uuden värin alkuviikosta ja nyt olisi sitten takapihan terassin vuoro. Ainoa ongelma öljyämisessä on, kuten jo aikaisemmin mainitsin, nämä vaihtuvat kelit. Helppo öljyämisosuus on terassin katoksen alla oleva osio, mutta päänvaivaa aiheuttaa terassiosuus mitä ei ole katettu. Joten Pekka Pouta, voitko lupailla hieman sateettomia päiviä, kiitos!

Eikun pensseli käteen ja hommiin!


2 kommenttia

  1. Tänä kesänä on kyllä säiden armoilla olevat kunnostustyöt erityisen haastavia - tsemppiä öljyämisurakkaan, varmasti se palkitsee lopuksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä. Onneksi meillä oli vain terassin öljyäminen eikä esimerkiksi koko talon maalaamista. Siinä olisi urakkaa ollut ja sadetta on kyllä saatu enemmän kuin tarpeeksi melkein joka päivä.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.