Toivepostaus - Terassin valkoiset Saltex Coral - matot

1. heinäkuuta 2015


Heinäkuu on hellekuu ja virallinen lomakuukausi! 

Itse olen niin odottanut heinäkuun saapumista, koska vähän alkaa olemaan sellainen fiilis, että viikon tauko rentoutumiselle tulisi tarpeeseen. Pää alkaa pikkuhiljaa olemaan täysi kaikenlaista vuoden aikana tapahtunutta ja pieni nollaus tulee hyvin tarpeeseen. Olenkin suunnitelleet kaikenlaista lomapuuhaa ja niistä sitten myöhemmin.
Paljon tulee vietettyä kesällä aikaa takapihalla ja omalla terassilla. Oma terassi on vihdoinkin kesäkunnossa, valmis vastaanottamaan vieraita ja synnyttämään hauskoja kesämuistoja kahvihetkien yhteydessä. Pari postausta olen terassistamme tänä kesänä julkaissut ja kumpanakin kertana olen saanut sähköpostia ja kysymyksiä terassillamme majailevista valkoisista matoista. Monenlaista kysymystä on tullut ja ajattelin jälleen kerran vastata teille lisää näin postauksen muodossa. Jos vielä jää jotain askarruttamaan niin kerron ilomielin lisää.

Meidän takapihan terassilla majailevat kolme mattoa on Saltex Coral nurmimatto. Ulkomatto viimeistelee oleskelutilojen sisustuksen ja terassilla on mukavampi kävellä ja oleskella. Tekonurmi on erittäin kestävää ja sopii hyvin ulkotiloihin vaikka ympäri vuoden. Tekonurmi on lyhytnukkaista  (20mm) kestävää mattoa, joka sopii sekä sisälle kosteisiin tiloihin että ulos parvekkeelle, terassille ja pihalle. Cora-ulkomatto kestää hyvin UV-säteilyä ja pakkasta sekä läpäisee veden pohjassa olevien pienten reikien kautta. Pohjamateriaalin nystyrät edesauttavat ilman kiertoa eikä homehtumisen vaaraa ole. Matto ei ime kosteutta itseensä. Tämän takia olen säilyttänyt mattoja ulkona ihan ympäri vuoden, koska talvella ne ei ole jäätynyt ja kesällä siitepöly tai mikään muu lika ei mattoon tartu. Tietenkin on eri asia jos matolle kaatuu jotain. Itse olemme todenneet nämä matot todella laadukkaiksi ja hyväksi hankinnaksi. Matto on mukavan tuntuinen jalan alla ja tuo hieman "pehmeyttä" terassillemme.
Jos teillä on mietinnässä terassille maton hankinta niin ainakin minä voin suositella näitä Saltexin mattoja. Hyvin ovat palvelleet ja säilyneet Suomen sääolosuhteissa ympäri vuoden.


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.