Uudet korit kukille ja jättikrysanteemit ilta-auringossa

26. heinäkuuta 2015Oikein ihanaa sunnuntaiaamua kaikille!

Nyt kun terassimme on vihdoinkin valmistunut, olen huomannut viettäväni enemmän aikaa ulkona. Iltaisin on mukava keittää kuppi teetä ja istahtaa valkoiseen rottinkituoliin viltin alle lukemaan uusinta Varesta. Olenko koskaan kertonut, että olen ihan Vares-tyttö? Rikoskirjat on yksi suuri intohimoni ja niitä on nuoresta asti tullut luettua. Wallander, Vares, Millenium-sarja jne. Myös kyseisten sarjojen elokuvat on tullut kaikki nähtyä ja niistä olen pitänyt. Nyt lukuintoani tyydyttää uusin Vares "Tulivuori", jota onkin ollut mukava lukea terassilla. Tämän viikon aikana aurinko on iltaisin muutaman kerran näyttäytynyt ja mukavasti lämmittänyt. Voiko sitä jo heinäkuun lopussa hieman paljastaa odottavansa jo hieman syksyä? Syksyn ruska, sateiset säät sisätiloissa sohvalla makuuasennossa ja takkatuli. Ehkä vielä nautimme tästä kesästä ja vedän sen villapaidan ja -sukat vasta ensi kuussa virallisesti päälle.


Tähän onkin hyvä päättää tämän viikon pihapostaukset ja ensi viikolla keskittyä taas sisätiloihin ja unelmointiin. Suunnitelmissa olisi yhden huoneen pientä muokkausta, mutta siitä enemmän ensi viikolla. Nyt nautitaan heinäkuun viimeisestä viikonlopusta!


2 kommenttia

 1. Houkuttelevan näköinen lepopaikka...☺
  Ja niin kauns tuo krysanteemi korissaan.
  Tänään täällä Virkkalan suunnalla Lohjaa on kyllä niin syksyinen sää.
  Mies laittoikin aamulla hetkeksi tulen takkaan.
  Kyllä minä jo hiukan odotan syksyä ja ruskaa, vaikkei "oikeaa" kesää oikeastaan ole vielä ollutkaan, -ja tuskin tuleekaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kyllä satoi ja paistoi vuorotellen, ihan kuin tänä kesänä selvästi on ollut teemana melkein joka päivä.
   Meilläkin eilen laitettiin takkaan tuli palamaan ja oli kyllä ihan syksyiset tunnelmat.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.