Balmuirin mustat koristetyynyt makuuhuoneessa!

31. elokuuta 2015Uusi viikko, uudet kujeet!

Meidän makuuhuone on saanut osakseen hieman uutta ja tummempaa väriä, niinkuin ehkä muistatte aiemmasta makuuhuonepostauksesta. Tähän asti makuuhuoneen värimaailma on aikaisemmin koostunut valkoisen, lilan ja harmaan kromin väriyhdistelmästä. Olette huomanneet, että musta on tullut kotiimme uutena värinä, joten ajattelin lisätä tätä kyseistä väriä vähän lisää makuuhuoneeseemme syksyn ja talven ajaksi. Balmuir-tuotemerkkiin ihastuin tämän vuoden Asuntomessuilla missä mustat koristetyynyt B-kirjaimella näyttäytyivät Urban Villa 1-kohteessa. Olin jo aikaisemmin ihaillut kyseisiä tyynyjä samettisina, mutta nyt onnistuin vihdoinkin löytämään nämä puuvillaiset versiot Balmuirin omasta nettikaupasta.
Kokoa tyynyillä on 40x40cm ja minusta ne tuovat kivaa vaihtelua makuuhuoneeseemme. B-kirjain on hopean värinen tyynyissä, jolloin ne hyvin matchaavat kromiin. Mielestäni meidän makuuhuone sai nyt hieman tyylikkyyttä osakseen ja tunnelma on nyt rauhallisempi, jotenkin tummempi ja syksyisempi. Kiva tehdä silloin tällöin pieniä muutoksia tekstiilien väreissä, koska niitä vaihtamalla huoneen ilmeen voi saada ihan erilaiseksi. Aina ei tarvitse huonekaluja vaihtaa, vaan enemmän tekstiileillä saa ilmettä muuteltua. Meidän kokovalkoinen makuuhuone on kyllä muuttunut hyvin paljon sitten viime vuoden keväästä ja omasta mielestä ehdottomasti positiivisempaan suuntaan.

Tästä se elokuun viimeinen päivä käynnistyy ja ensi kerralla kuullaan jo syyskuun puolella.


10 kommenttia

 1. Musta on kyllä kivaa kontrastia tuova elementti. Itse lisäilin mustaa hillitysti LB mustilla kynttilöillä kodissani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään ja mustasta väristä ja hillitysti sitä itsekin toisin kotiimme :)

   Poista
 2. Todella viihtyisän näköistä! Asiasta ihan muualle, mitä ostit kummipojallesi lahjaksi?:) Ne oli niin ihania ne vaihtoehdot.

  VastaaPoista
 3. Tykkään yleensä mustasta, mutta teille kyllä sopii vaalempi paremmin. Olerko huomannut että kuvissa katto on aina kaarevannäköinen, johtuuko kamerasta vai onko vain silmänlumetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä. En ole aikaisemmin huomannut kaarevuutta ja pyrin korjaamaan sen kuvissa.

   Poista
 4. Pidän mustasta sisustuksessa yli kaiken, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että teillä tuo musta (ainakin noissa tyynyissä makuuhuoneessa) riitelee pahasti muun sisustuksen kanssa. Kaikki muu on hempeää ja pastellista ja nuo tyynyt on niin mustat ja kylmät että ne vaan huutaa että eivät tuonne kuulu. Muuten teillä on erittäin kaunista ja harmonista ja paikat ja värit sointuvat toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi. Pastellit ovat saaneet syksyn ja talven edestä kyytiä ja päässeet kaappiin ja tilalla on ainakin tämän syksyn ja talven tuo musta värinä :)

   Poista
 5. Minäkään en oikein lämmennyt nyt näille tyynyille, mutta sen sijaan seuraavan postauksen tumma pöytäidea oli hyvä! :) Etenkin kollaasin pöytä jossa ristiin menevät jalat! Nämä tyynyt ei oikein näytä kuuluvan tänne... mielestäni ehkä etenkin tuon viltin kanssa riitelee... ehkä jokin toinen petaus? Jokin tässä nyt häiritsee! :D mutta ihan kiva on nähdä että kokeilet erilaisia juttuja! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.