Hetki itselle ja kesän viimeiset hetket

3. elokuuta 2015Koulut alkavat pian, monen kesälomat päättyvät ja lapset palailevat päiväkoteihin takaisin. Lomat on lusittu ja normaali arki alkaa taas monessa perheessä. Voiko nyt siis todeta, että tämä kesä on vietetty vai onko vielä kesää jäljellä? Säiden osalta syksy on virallisesti alkanut ja tuntuu, että koko kesä on vietetty hyvin syksyisen sateisissa säissä. Itse olen ainakin asennoitunut siihen, että nyt voi vihdoinkin siirtää katseet syksyyn, suunnitella syksyn menoja ja alkaa vaihtamaan syksyisiä tekstiilejä kotiin. Syksyisten tekstiilien vaihto on kyllä mukavaa puuhaa ja sitä voisi kutsua rentoutumishetkeksi. Kaikki mikä liittyy sisustamiseen, on itselle sitä "omaa aikaa" ja "hetki itselle", jolloin voi heittää aivot narikkaan ja ihan vaan keskittyä omaan kotiin ja muutoksen toteuttamiseen.

Meidän kotona on ainakin ensi viikolla luvassa syksyisten tekstiilien vaihto, jolloin vaaleat ja hempeät tekstiilit saavat päätyä kaappiin ja tummemmat sävyt valtaavat kotimme. Tekstiilien vaihto tulee eteen makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Samalla on hyvä kurkistaa taas kaappien sisälle ja karsia hieman turhaa tavaraa pois, jos sellaista sattuu vastaan tulemaan. Nyt jo pari juttua olisi mielessä mitkä lisään huuto.nettiin jossain vaiheessa. 
Aikaisemmin postaamani jättikrysanteemit ja niiden valkoiset korit aiheuttivat muuten kyselyä korien alkuperästä ja ajattelinkin ottaa vielä muutaman kuvan korista. Korit olen ostanut tänä kesänä paikallisesta Prismasta ja niiden hinta oli muistaakseni 11,90. Koreja löytyi Prismasta kolmea eri kokoa ja tämä minun hankkima oli kaikista suurin koko. Koreissa on myös kahvat, jos niitä haluaa siirrellä tai hyödyntää johonkin toiseen tarkoitukseen. Korit on siis tarkoitettu kukille, koska korien mukana tuli ns. istutuspussit, mutta helpostihan ne saa pois ja korin voisi laittaa sisälle takkapuille tai hyödyntää vaikka neulomisessa lankakorina. Itse tykästyin näihin hieman romanttisempiin versioihin ja ne löysivät paikat meidän takapihan terassilta.

2 kommenttia

  1. Vielä on kuukausi eli kolmasosa kesää jäljellä ainakin mun mielestä :) kovin lyhyeksi jää kesä, jos jo nyt ajattelee sen olevan ohi. :( nythän on ollut niin kesäisiä päiviäkin! Joten hyvää loppukesää teillekin!! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se johtuu juuri tämän kesän sateisuudesta. Mutta ei se haittaa, syksykin on kivaa aikaa ja nyt näyttää, että hetkellisesti ainakin saadaan kesää :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.