Kesäloman purkua - matka Kolmårdeniin!

2. elokuuta 2015Voi miten kiva ja mukava kesäloma sitä onkaan takana! Kuten jo aikaisemmin kerroin, oli minulla vain viikon kesäloma tänä kesänä, joten halusin suunnitella meille hyvin intensiivisen ja tapahtumaa täynnä olevan viikon. Lähdimme heti loman alettua laivalla kohti Ruotsia ja siellä vietimme aikaa ja puuhasimme kaikkea kivaa neljän päivän ajan. Tyttömme on vielä niin nuoria ja pieniä, joten mitään suuria aktiviteettilomia emme pääse viettämään, vaan vierailut leikkipaikoissa ja esim. eläintarhoissa on tytöille hyvin mielekästä puuhaa. Linnanmäet ja Särkänniemet voi siis vielä muutamaksi vuodeksi jättää käymättä. Ruotsin matkan ehdottomat kohokohdat tytöillemme oli laivamatkustaminen ja vierailu Kolmårdenissa. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko perheelle. Ainutlaatuinen Safari on elämys aikuisillekin. Lasigondolin kyydissä koet ainutlaatuisen ja jännittävän seikkailun villieläinten maailmaan. Näet strutseja, kirahveja, karhuja, susia ja muita eläimiä yläilmoista gondolihissistä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille. Saat kohdata tiikerit melkein pelottavan läheltä Tiikerimaailmassa, nauttia maailmanluokan delfiiniesityksestä Merimaailmassa, tavata maailmankuulut gorillat Enzon ja Echon sekä paljon muuta.

Meidän tytöt oli ihan fiiliksissä ja innoissaan kyseisistä päivistä. En voi muuta kuin suositella tuota Norrköpingiä ja Kolmårdenia, koska meillä meni helposti puoli päivää eläintarhassa. Eläimiä oli paljon nähtävillä, paljon enemmän kuin Korkeasaaressa. Hissisafari oli tarhan paras juttu ja sen puolen tunnin aikana näki koko eläintarhan yläilmoista ja samalla kuuli juttua eläimistä. Kolmårdenin sisällä on vielä pieni Bamsen huvipuisto, josta löytyy montaa erilaista laitetta  Ajattelinkin jakaa muutaman kuvan täällä blogin puolella kyseisestä retkipäivästä, Norrköpingistä ja Tukholmasta!
Ihana reissu ja mukavia muistoja luotu!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.