Kodinhoitohuoneen uusi kaappi!

16. elokuuta 2015


Oikein ihanaa sunnuntaihuomenta! Täällä on eilen pitkästä aikaa vietetty tyttöjen iltaa parhaiden ystävien kesken ja hieman pistää eilinen vähän väsyttämään. Sitä huomaa aivan liian harvoin panostavansa ystäviin ja heidän kanssa yhdessäoloon. Niinpä päätimmekin tyttöjen kanssa repäistä ja vietimme illan hyvän ruoan ja juoman ääressä. Nyt tästä pitäisi vielä reipastua ja tarttua imuriin. Kotimme saa aina sunnuntaisin kunnon siivouksen osakseen, nimittäin sunnuntai on hyvä päivä hoitaa lapsiperheen siivoukset pois arki-illoista.

Kotimme kodinhoitohuoneessa on tapahtunut pientä muutosta, kun lisätilaa on järjestynyt kodinhoitohuoneeseen meidän toiveesta. Kodinhoitohuoneemme on tilava ja valoisa, mutta jotenkin sitä tuntuu tavara- ja tekstiilimäärän lisääntyvän ja sitä myötä myös ekstratila on tarpeen. Kauan mietittiin, mitä tehdään, tilataanko lisää kaappeja vai vähennetäänkö tavaran määrää. Loppujen lopuksi lisää säilytystilaa on parempi ratkaisu ja näin päädyimme tilaamaan vielä yhden pystykaapin kodinhoitohuoneeseemme. Samalla saimme mustat pyykkipussit piiloon katseilta lisäämällä ne kaappiin sisälle.
Korkea kaappi on samaa sarjaa kuin muut kiintokalusteet, joten se sulautui tilaan erittäin hyvin. Kaappiin otimme samanlaiset uraovet kuin aikaisemmin. Kaapin vasemmassa osassa on hyllytilaa ja tanko roikkuvaatteille, kun taas oikealta puolelta löytyy pelkkää hyllytilaa. Kaapin myötä saimme myös pyykit piiloon ja nyt mustat perhospyykkikorit sijaitsevat kaapin sisällä. Tilava kodinhoitohuone muuttui nyt hieman ahtaammaksi, mutta tyhjää tilaa on silti vielä riittävästi ja kodinhoitohuone ei muuttunut ahtaan tuntuiseksi. Lisätila on siis aina tervetullutta ja kaappien tilaus oli erittäin järkevä päätös! Vielä pitäisi joskus panostaa kodariin ja hommata verho ikkunan päälle tuomaan kodikkuutta hyvin valkoiseen kodinhoitohuoneeseen.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.