Moshi Moshi Kids Panda Garden-lakanat ja tyyny

10. elokuuta 2015Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Muistatteko, kun aikaisemmin esittelin blogissani itselleni aivan uuden lastenvaate ja lapsien sisustukseen keskittyneen espanjalaisen brändin Moshi Moshi Kids:iin? Kerroinkin jo silloin tilanneeni vanhemmalle tytöllemme jotain mukavaa alennusmyynneistä. MMK:lla oli nimittäin kaikki tuotteet -50% alennuksessa, joten päätin tehdä tilauksen ja nopeasti viikossa se meille kotiutuikin.

Meidän vanhemmalla tytöllä on ollut vielä vauvapeitto käytössä ja aiemmin pohdinkin siirtymistä lastenpeittoon tai normaaliin yhden hengen peittoon. Tilauksen tekemisen myötä ratkaisu tuli tehtyä ja tyttömme sai käyttöön yhden hengen peiton hauskoilla Panda Garden-lakanoilla. Samaan tilauksen otin mukaan panda-aiheisen koristetyynyn, joka kuuluu samaan sarjan pussilakanan kanssa. Pussilakanan saapuessa ja paketin avattuani yllätyin positiivisesti, koska pussilakanan mukana tuli 110x45cm kokoinen valkoinen tyynyliina ja vihreä 40x40cm tyynyliina. Niihin ei itseltäni löytynyt vapaita sisätyynyjä, joten ne pääsevät tytön huoneeseen myöhemmin esille.
Kiva saada vähän uutta freshiä väriä tyttömme huoneeseen. Panda-aiheisesta koristetyynystä tuli heti tyttömme suosikki ja hän mielellään nukkuisi myös sen kanssa. Itse tykästyin näihin lakanoihin. Ne on leikkisät, värikkäät ja todella mukavan tuntuiset.


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.