Muutosten aika!

28. elokuuta 2015Kesä oli ja meni, samoin minun herkuttelut. Toukokuun lopussa loukkasin nilkkani ennen tanssitreenejä ja siitä asti nilkka on ollut kipeä. Lääkärissä kävin ja nilkan piti viikossa parantua. No, toisin kävi ja nilkka oli todella kauan kipeä ja arka. Rankkaa liikuntaa nilkka ei yhtään kestänyt ja jouduin koko kesän ottamaan todella rauhallisesti. Juoksun ja tanssitreenit jouduin kokonaan unohtaa kalenterista ja rauhassa parannella nilkkaa. Kesän aikana tuli myös otettua aika vapaasti ruokailun suhteen. Se näkyy omassa kropassa turvotuksena ja omassa mielessä "nyt on vaan palattava ruotuun"- fiiliksenä. Missään vaiheessa omat vaatteet ei ole alkanut puristamaan, mutta silti on sellainen olo 2 kuukauden "liikkumattomuuden" jälkeen, että NYT!
Tämän takia päätin jo ennen kesää ilmoittautua mukaan oman kaupungin liikuntakeskuksessa syksyllä alkavaan valmennusryhmään. Valmennusryhmä kestää 4kk ja sen aikana noudatetaan tiukkaa ruokavaliota ja treeniaikataulua. Valmennusryhmän mukana tulee myös yhteiset treenit, jotka toteutetaan kerran viikossa koko ryhmän kesken. Itse olen jo ihan into pinkeänä ja odotan uutta ruokavaliota ja treenejä. Olen nyt 1 1/2 vuoden ajan mennyt aikalailla Fitfarmin ruokavalion ja treenien mukaan. Keväällä alkoi tulla pientä junnauksen tunnetta ja päätinkin tehdä pieniä muutoksia. No, nilkka kipeytyi sitten toukokuun lopulla ja muutokset jäi kesäksi. Nyt siis olisi vuorossa hieman isommien muutosten aika ja ensi kuussa käynnistyy oma "Kiinteytyminen - Intensiivi"-ryhmän treenit.

Katsotaan saanko 4 kuukauden aikana mitään näkyvää muutosta aikaan. Painoa en halua pudottaa, vaan nyt ajatuksena on oman kropan muokkaaminen.


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.