Raskaus, kesä ja Mrs Mighetto Miss Elsa-Stina

30. elokuuta 2015Elokuuta on jo saatu melkein kuukauden ajan viettää ja nauttia. Mihin tämä kesä meni? Onneksi olemme päässeet nauttimaan myös kauniista säistä edes hetken ajan, koska muuten tästä kesästä olisi voinut tulla hieman köpönen. Kesäsäät on kyllä suosineet kesällä raskaana olevia naisia. Itse muistan kuumien kelien tuottaneet tuskaa raskausvatsan kanssa. Ensimmäisen tytön raskauden aikana minulla oli vielä rytmihäiriöitä, joten raskaus ja kuumuus yhdistettynä oli kyllä niiden oireiden kanssa aika ikävän tuntuista. Toinen raskaus ja kylmempi kesä oli erittäin hyvä yhdistelmä.

Raskauksista ja lapsista on hyvä hyppää lasten huoneisiin ja tällä kertaa vanhemman tyttömme huoneeseen. Hänen huoneeseen on nimittäin saapunut Mrs. Mighettolta Miss Elsa-Stina, jota ei Suomessa ollut ollenkaan myynnissä. Tämä harvinaisuus oli ennakkotilattavana alkukesästä Wonderwall-verkkokaupasta ja its päädyin tilaamaan sarjan kahdesta printistä juuri kyseisen Elsa-Stinan. Tämä kokoelma koostui kahdesta hahmosta, joista toinen on söpö Miss Harriet. Miss Elsa-Stinan tarina osui ja upposi minuun ja söpöys lähti muutaman viikon päästä kulkemaan kohti kotiamme.

"It aches, gnawing away a hole in your stomach. The hole only gets bigger, the inner turmoil grates away at a wounded soul. It is a pain that does not subside with time, but rather that evolves, changes shape; eventually becoming part of both life and mourning. Elsa-Stina offers ways of managing this pain and moving on. She shares bundles of feelings, experiences and memories to ease the burden, to gain some closure, to help you to see the light once more."

Tästä nämä söpöydet vaan lisääntyy tyttöjen huoneissa. Kiva, kun löytyi vihdoinkin jokin sarja mitä voi tytöille kerätä. Meidän tytöt on ainakin niin ihastuneita näihin Mrs Migheton julisteisiin.


2 kommenttia

  1. Totta kesä suosi meitä raskaana olleita / olevia, sanoinkin koko kesän että kesä alkaa vasta kun olen synnyttänyt ja elokuussa alkoikin upeat ilmat :) kaunis taulu. Mukavaa viikon aloitusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin muistuu omat ajat ja mieleen :) Itse lokakuussa ja marraskuussa synnyttäneenä olen saanut kaksi kesää kärvistellä ;)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.