Ripaus mustaa makuuhuoneeseen

17. elokuuta 2015Maanantaiterveiset kaikille!

Tulipa viime viikolla pitkästä, pitkästä aikaa vierailtua Espoon Ikeassa ostamassa muutamat kehykset tulevaan työtilaan. Samalla matkalla mukaani tarttui ihan huomaamatta edulliset, mustat, puuvillaiset sisustustyynynpäälliset. Ajattelin, että olisi kiva maustaa kotiamme syksyisempään ilmeeseen ja päätinkin nappaa mukaani 50x50cm päälliset. Päälliset pääsivät makuuhuoneeseemme valkoisten Stockmannin Villa-sarjan silkkisten tyynynpäällisten eteen aitiopaikalle. Itse tykästyin tummempaan lisään ja mielestäni se oli ihan tervetulletta lisää makuuhuoneeseen.

Vielä pitäisi makuuhuoneeseen löytää uutta sivupöytää, jolle saisi asetettua Kartellin valkoisen Ghost-peilin ja muutaman kehystetyn valokuvan. Ennen makuuhuoneessamme oli Ikean Malm-lipastot, mutta lipastot siirtyivät eteiseen ja nyt makuuhuoneen pitkä seinä ammottaa tyhjyyttä. Tai sitten siirrän hetken mielijohteesta lipaston takaisin makuuhuoneeseen ja eteinen saa pärjää vähemmällä. Naisella on oikeus muuttaa mielipidettä usein, vai miten se meni?


Oikein kivaa maanantain jatkoa ja nautitaan nyt näistä upeista ilmoista, vaikka syyskuu lähestyykin.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.