Ristiäislahjaa kummipojalle

19. elokuuta 2015


Hyvää huomenta ja ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Minulla kävi aivan mieletön onni muutama viikko sitten, kun yksi parhaista ja rakkaista ystävistäni pyysi minua hänen toisen lapsen kummiksi. Tämä tehtävä eli kummina toimiminen on niin suuri ja tärkeä asia minulle, joten tietenkin suostuin tähän kunniatehtävään. Ristiäiset pidetään tässä kuussa ja nyt olisikin aika pohtia mitä voisin rakkaalle kummipojalleni hankkia ristiäislahjaksi. Vaihtoehtoja löytyy etsimällä vaikka kuinka ja paljon, nyt vain pitäisi osata päättää mitä kivaa sitä pienelle pojalle hankkisi. Ristiäiset on kyllä ihania juhlia. Olenkohan koskaan selvinnyt ristiäisistä itkemättä? No en kyllä, koska purskahdin itkuun silloinkin, kun paras ystäväni pyysi minua kummiksi. Ristiäiset herkistää jotenkin ja tuo tunteet pintaan. Lapsi on niin pieni, kun hän nimen saa ja äärettömän suloinen nukkueessaan turvassa kumminsa sylissä. 

No mutta itkuista ja herkistymisistä on hyvä siirtyä takaisin lahjojen pariin. Lahjavaihtoehtoja siis löytyy vaikka millä mitalla ja täytyy jutella muiden kummien kanssa lahjoista, ettei tule samaa ostettua kahteen kertaan. Muutama lahja on jo itsellä mielessä, mutta lopullista päätöstä en voi täällä vielä paljastaa, koska luultavasti ystäväni lukee blogiani ja yllätys menisi pilalle. Tässä pieni kollaasi kivoista ristiäislahjoista omalle kummilapselle:Katsotaan mihin lahjaan lopulta päädyn. Paljastan sen sitten kuun lopussa, kun kummipoikani ristiäiset on vietetty ja pikkuinen poikavauva on nimensä saanut.


3 kommenttia

 1. mä vinkkaisin vielä sen (netti)vauvakirjan, jonka voi lopuksi tilata kirjana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta vinkistä! Kirja olisikin tosi hyvä vaihtoehto ja ilahduttaisi koko perhettä :)

   Poista
 2. Liittyykö tuo hopealusikka jotenkin WWF:ään vai käyttääkö Kultakeskus logoa muuten vaan?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.