Star Trading Party Light - valonauha terassilla

21. elokuuta 2015Hyvää huomenta kaikille! Perjis, viikonloppu ja syyskuu lähestyy. Syyskuu tarkoittaa meille juhlan aikaa, kun oma isäni täyttää pyöreitä ja rakas kummityttöni on jo kohta saavuttanut kahden vuoden iän. Joten odotan jo ihan syyskuuta ja yleensä syyskuun aikana saapuvia kylmeneviä ilmoja. Kohta meidän koti alkaa saamaan syksyistä ilmettä sekä sisälle että ulos. Sisällä asiat on vielä hyvin kesken, mutta ulkona terassilla olen jo päässyt hyvin vauhtiin hankkimalla syksyn kukat valmiiksi.

Toinen terassilta löytyvä syksyinen elementti on juuri hankkimani valkoiset Star Trading Party Light - kausivalot. Valonauhan asetin riippumaan ja roikkumaan muutamasta naulasta terassimme vasemmalle sivulle, jossa ne valaisevat ja ihastuttavat pimeneviä iltoja. Kausivalot on koristeellinen valonauha 16 hehkulamppuja muistuttavilla lampuilla. Sopii kauniisti koristamaan terassin reunustaa, katonreunusta tai kattovalaisimen korvikkeena ryhmitettynä. Luo ympärilleen kodikasta tunnelmaa miellyttävällä valollaan. Valosarja koostuu siis LED-lampuista, joiden ei pitäisi sähköä kuluttaa suuria määriä. Päivisin en valonauhaa polta, mutta yleensä töistä saapuessa napsautan valot päälle.Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Kuumaa keliä tiedossa ja siitä pitää nyt nauttia. Minulla on viikonloppuna edessä toisena päivänä pari sambaesitystä ja toisena päivänä maailman suloisimman pienen poikavauvan ristiäiset.Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.